2777
2789
عنوان

خواب

53 بازدید | 5 پست

خواب دیدم جشن برادرشوهرمه (الان نامزدن) ولی فقط رقص و پایکوبی زنونه اس لباس عروس نپوشیده بود

من میرم تو حیاط پدر عروس میاد یه ظرف بزرگ روغن میده که ببرم تو و میره (پدر عروس سالهاست فوت کرده)

ظرف روغن سنگینه می کشمش رو زمین تا جا به جاش کنم زمین چرب میشه

بعد من حیاط رو می شورم و دو تا فرش

بعد خاله شوهرم میاد کلی تیکه بارم می کنه (الان یادم نیس چی) و با داد و بیداد بیرونم می کنه منم گریه کنان می رم

تعبیرش؟

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

احتمالا قراره جاری جدید اشکتو دربیاره😅

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
احتمالا قراره جاری جدید اشکتو دربیاره😅

ما یه شهر دیگه ایم ارتباط نداریم

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولا اینکه هر خوابی تعبیر نداره پس بهتره که اینقدر درگیر خوابهامون نشیم

دوما اینجور مواقع ی صدقه بذار که خیالت راحت باشه و خوابت رو به خیر تعبیر کن

سوما از اموات وسیله گرفتن تو خواب تعبیر خوبی داره

خیره انشاءالله

اولا اینکه هر خوابی تعبیر نداره پس بهتره که اینقدر درگیر خوابهامون نشیم دوما اینجور مواقع ی صدقه بذ ...

مرسی عزیزم

نه درگیر نمی شم اما همیشه تصاویری که تو خواب می بینیم برام جالبه دوست دارم هم از نظر روانشناسی هم معنوی بتونم ازشون سردربیارم