2777
2789
عنوان

من چقد بدبختم

216 بازدید | 19 پست

هم شوهرم محدود میکنه از همه چی تنها اجازه بیرون رفتن ندارم هم مادر شوهر و پدر شوهرم خیلی اذیتم میکنه اینجا مشکلاتمو تاپیک زدم دیدم از همه بدبختر منم هیچ کس مثل من نیس من از همه بدبخترم😔😔😭

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

مثل منی ولی من تازگیا باهاشون قطع رابطه کردم

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ کس خوشبخت مطلق نبست اگه من راجع به زندگیم تاپیک بزنم میگی اینهم اوضاعش خیلی بدتره 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
منم مثل تو بودم بعد بچه اوردن بهتر شد

من میدونم بعده بچه اوردن بدترم میشه خدارو شکر مال تو خوب شد

هیچ کس خوشبخت مطلق نبست اگه من راجع به زندگیم تاپیک بزنم میگی اینهم اوضاعش خیلی بدتره 

ن عزیزم قطعا میدونم مال من بدتره

خوب ک نشده ولی تنها میرم بیرون بعد ۲۰ سال زندگی

بعده ۲۰ سال زندگی😳😳اوف ن من دیگه تحمل اینو ندارم خب فک کنم الان بالا ۳۰ سال هست سنتون؟

ن عزیزم قطعا میدونم مال من بدتره

اینکه کدوم بدتریم مگه تو موقعیت قرار بگیریم .منظورم اینه عزیزم افسرده نباش خوشیهای زندگیتو هم ببین 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره ۴۰سالمه:/

تو ۴۰ سالگی میخوام چیکار بیرونو الان حال حوصله شو دارم بعد بزارع یا تزاره زیاد فرقی نداره

اره ۴۰سالمه:/

شما بودید گفتین دخترتون ازدواج کرده ؟؟؟😁