2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل از چیه؟بیاین درد و دل

225 بازدید | 34 پست

دیشب ساعت ۷ منو دوتا دختر عموم رفتیم یه پارک خطی تو یه بلوار پیاده روی چند دور رفتیم و اومدیم زیادم شلوغ نبود بعد دیدیم یه ماشین افتاده دنبالمون😐 ما بدو بدو شانس اوردیم یه سوپر مارکت بود رفتیم الکی که چیزی خریدیم دیدیم رفتن یه دور دیگه رفتیم یه اسنک خریدم دوباره یه ماشین دیگه افتاد دنبالمون این یکی ول کن نبود ما بدو این ور دوباره میومد انقددد ترسیدیم دوباره رفتیم پیش سوپر مارکته دختر عموم زنگ زد به باباش از شانس گند ما رفته بودن هفته یکی از آشنا هامون ما حالمون خراب ترسیده بودیم مث چی 

از شانسمون خونه یکی از دوستای خانوادگی مون اونجا بود زنن زدیم دخترش گفت خونه ایم بیان ما بدو بدو تو خیابون خومونو کشتیم تا اخر رسیدیم😐💔

ببخشید طولانی شد ولی لپ کلامم اینه که چرا نباید ما امنیت داشته باشیم؟ این حقمون نیس که یه پیاده روی ساده بریم؟

مشکل از چیه واقعا؟ واقعا پدر مادرا حق دارن به دختراشون اجازه ندن بیرون برن واقعا امنیت نیس

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 

مگه چیه خب شما که محل نذارید میرند 

بعدشم سه نفر بودید اگه تنها بودی یجیزی

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چیه خب شما که محل نذارید میرند  بعدشم سه نفر بودید اگه تنها بودی یجیزی

محل نمی ذاشتیم ولمون نمیکردن خلوت هم بود ترسیدیم بگیرنمون بندازنمون تو ماشین

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
🥲 منم یه بار تو خیابون با دوستم داشتم میرفت یه ماشین مر پسر افتاد دنبالمون مثل چی میدوییدیم تا دم ...

خیلی حس بدیه

با جمله اخرت موافق نیستم.پدر مادرا جای اینکه نزارن دخترا برن بیرون باید به پسراشون یاد بدن مزاحم نشن ...

اما یاد که نمیدن من خودم چاقو جیبی دارم همیشه باهام بود همین دیشب بام نبود

محل نمی ذاشتیم ولمون نمیکردن خلوت هم بود ترسیدیم بگیرنمون بندازنمون تو ماشین

ن عزیزم وقتی سه نفر باشید هیچ غلطی نمیکنن

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
ن عزیزم وقتی سه نفر باشید هیچ غلطی نمیکنن

اونا دو نفر بودن 

اما یاد که نمیدن من خودم چاقو جیبی دارم همیشه باهام بود همین دیشب بام نبود

هلیا وارد میشود 😅😂🤪

هلیا وارد میشود 😅😂🤪

واییییی😂😂😂😂😂😂😂