2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل از چیه؟بیاین درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 34 پست
وا چندسالته 😶 چه امنیتی تو خیابون ک نمیخاست بخورتت محل نده برن

۱۵ سالمه دختر عمو هام ۱۸ و ۱۴ سالشونه

اگه یهو می گرفتمون پرتمون میکردن تو ماشین چی؟😐

اونجا ادم هم نبود خلوت بود

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 

عجب

ول حس گندیه..

سه نفر بودین اگرم میخاستن چص کاری کنن از هفت جهت جرشون می‌دادین😐🧑‍🦯

ول خب این قابل درک نیس دوتا ماشین داشته شما رو دنبال می‌کرده 😐💔

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این امنیت پایین بهتره دیر وقن نرین بیرون یا جای خلوت  نرین

ساعت ۷ بود

دقیقا جای شلوغ مث بازار بهتره

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
با جمله اخرت موافق نیستم.پدر مادرا جای اینکه نزارن دخترا برن بیرون باید به پسراشون یاد بدن مزاحم نشن ...

بعضیا فقط بلدن پسر پس بندازن تربیتش هم هرجور شد بشه 

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰
۱۵ سالمه دختر عمو هام ۱۸ و ۱۴ سالشونه اگه یهو می گرفتمون پرتمون میکردن تو ماشین چی؟😐 اونجا ادم هم ...

خب نباید میرفتین جای خلوت اون ساعت اونم اینک سنتون کمه

الان منو نخورید ولی ظاهرم خیلی تاثیر گذاره تو این مزاحمتا

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

پوششتون چه طوری بود؟

به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!
بهتره بیرون میرید تنهایی یه خورده سر سنگین تر باشید خانومانه تر رفتار کنید البته که من نمیدونم شما چ ...

من چادریم دختر عمو هام معمولین ما هم هیجی فقط آروم حرف میزدیم راه میرفتیم

این پسرا کاری ندارن که رفتارت چطور باشه

پوششتون چه طوری بود؟

من چادریم اونا هم یکیش هودی و شلوار گشاد پوشیده بود یکیش هم مانتو شلوار من سمت خیابون بودم

اما یاد که نمیدن من خودم چاقو جیبی دارم همیشه باهام بود همین دیشب بام نبود

همین که به فکر خودتی خیلی خوبه.یکاری که خیلی میترسوندشون اینه که ازشون فیلم بگیری هروقت مزاحمت شدن سریع گوشیتو دربیار بگو دارم ازت فیلم میگرن ببرم شکایت کنم.سریع فرار میکنن

خب نباید میرفتین جای خلوت اون ساعت اونم اینک سنتون کمه الان منو نخورید ولی ظاهرم خیلی تاثیر گذاره ت ...

خودمم بهشون گفتم گوش نکردن

من که محجبم دختر عمو هام هم لباسشون خوب بود

الان پسرا شمارو دیدن چه قدر خندیدن فرار میکردید🤣😀

دیدن میدون بیشتر اذیتشون میکردند 

😂😂

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
همین که به فکر خودتی خیلی خوبه.یکاری که خیلی میترسوندشون اینه که ازشون فیلم بگیری هروقت مزاحمت شدن س ...

خواستیم زنگ بزنیم پلیس😂😐

عجب ول حس گندیه.. سه نفر بودین اگرم میخاستن چص کاری کنن از هفت جهت جرشون می‌دادین😐🧑‍🦯 ول خب ای ...

آره😐🗿