2777
2789
عنوان

ضربان قلب طبیعی چنده؟🥴🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید با پروپرانولول پایینتر بباد با دکترت مشورت کنچون با قرصم بالاس!!!موقع استراحت ۱۲۰ یا ۱۳۰؟یا فعا ...

والا همین متورال داد.اکو دادم گفت قلبت سالمه اونم تاکیدی نکرددیگه.گفت هر۱۲ ساعت نصف قرص.من حالت نسسته ۱۲۰.کلا دوشبم بستری بودم از ۱۲۰تا۱۳۰ زده بودن پرستارا.زمان فعالین ولسترس تا۱۶۰رفت.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
والا همین متورال داد.اکو دادم گفت قلبت سالمه اونم تاکیدی نکرددیگه.گفت هر۱۲ ساعت نصف قرص.من حالت نسست ...

دکتر به من‌گفت تو حالت استراحت باید زیر ۸۰ باشه من موقع کار تو خونه به ۹۰ یا ۱۰۰ میرسه گفت زیاده ،مخصوصا شبا قلب باید خیلی اروم بزنه،یه دکتر دیگه برو،اکثرا اکو ن‌ار قلبشون سالمه ولی ضربان‌نباید موقع تستراحت بالا باشه به یه دکتر بسنده نکن شاید داروت و عوض کنه ضربانت پتیینتر بیاد

من قلبم‌۱۰۰ تا میزنه موقع فعالیت حالم بد میشه حتی ۹۰ تا😧😧

دکتر به من‌گفت تو حالت استراحت باید زیر ۸۰ باشه من موقع کار تو خونه به ۹۰ یا ۱۰۰ میرسه گفت زیاده ،مخ ...

اره منم ضربانم زیاده وقتی خیلی زیاد میشه قشنگ تپش قلبمو توی دهنم حس میکنم و هی دلم هری میزیزه .والا۳تا دکتر رفتم 

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
اره منم ضربانم زیاده وقتی خیلی زیاد میشه قشنگ تپش قلبمو توی دهنم حس میکنم و هی دلم هری میزیزه .والا۳ ...

هر وقت ضربان قلبت میره بالا این کارو انجام بده  من از تو نی نی سایت یاد گرفتم و عالی سریع ضربانت میاد پایین

دم و بازدم انجام بده به این صورت

دم ۴ ثانیه طول بکشه یعنی نفست و تو ۴ ثانیه بده داخل ۴ ثانیه حبس کن نگه دار و تو ۴ ثانیه نفست بده بیرون سریع ضربان به حالت اول برمیگرده 

من یهو ضربانم‌ میرفت رو ۱۴۰

۳ بار این دم و بازدم و انجام میدادم میومد پایین نرمال میشد بارها انجام دادم برای ضربان بالا جواب میده

نه تپش قلب