2777
2789
عنوان

امام حسین

186 بازدید | 20 پست

سلام چرا من اینقدر ام حسین رو دوست دارم؟؟چرا اینقدر عاشقش شدم؟؟من که نمازم رو مرتب نمیخونم، یعنی دل به دل راه داره؟؟ تا حالا ۱۰۰ بار خواب مذهبی راجب ایشون دیدم یه شب هم گریه کردم که یاحسین حداقل یه خواب ببینم مربوط به تو باشه بخدا صبح بیدار شدم دیدم خواب دیشبم مربوط به عاشورا بود باورم نمیشد،کلا خواب های مذهبی زیاد میبینم دیشبم دلم برا امام حسین تنگ شده بود 🥺🥺❤💜🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حتی خواب زندگی حضرت زهرا رو دبدم حتی خواب کعبه

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

خب نمیخوای تغییر وضعیت بدی؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

خوب عزیزم براشون زیارت عاشورا بخون دلت اروم بگیره ،  ب زندگیت نظر کرده ،،

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بنظرم نمازاتم بخووون ، میتونی بعدش دورکعت ساده ب اقا هدیه کنی ، وقتی توی خابات میاد و بخاطر اقاگریه میکنی یعنی خیلییی دوسش داری دلت بدجور میخادش ، خدا مهرشووو انداخته توی دلت پس ، حیفه حیفه این موقعیتو از دست نده 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خیلی میخونم شبا هم تا همینجور گوش میدم با هندزفری تا خوابم میبره 

الهی ، برای منم دعا کن پیش اقاااا 🌹🌹