2777
2789
عنوان

خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 39 پست
ما هم سال ۹۷ خونه رو شروع کردیم هنوز تکمیل نشد البته همکف همون سال یه اشپزخونه و هال و خواب درست کرد ...

ما خونمون هم‌کفه ولی نزدیک‌۵ سال شد ولی تازه کاشی آوردیم تا کاشی‌کار بیاد بعده عید میشه بعده عیدم دوباره همه چیز گرون میشه😭

عزیزم درکت می کنم حتی اگه بهترین خانواده شوهر دنیا هم داشته باشی بازم سخت ترین کار ممکنه که کنارشون زندگی کرد ادم دوست داره مستقل باشه انگار همیشه زیر سایه اونایی  حالا خوبه شما باز یه روزنه امیدی هست که خونه ای در حال ساخته ، منو از اول شوهرم یجورایی گول زد و اورد پیش خانواده اش و الان متوجه شدم قصدشه همیشه همینجا باشیم دلم خوووونه  نه میتونم با هر کسی دلم خواست رفت و امد داشته باشم نه میتونم راحت برم بازار و گردش و تفریح افتضاااااااحه.

ایشالا وضعیت بهتر بشه و زودتر بتونید از اونجا برید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه زنه فوق بسازی هستی.... خیلی سخته پیش خانواده شوهر  ادم زندگی کنه... چون راحت نیست... ی جوریه. انگار زیر دوربینه...

عالی باشه یا بد راحت نیستتتتتتتتت

ایشالا خونت درس بشه هر چی زودتر

خدایا شکرت
عزیزم درکت می کنم حتی اگه بهترین خانواده شوهر دنیا هم داشته باشی بازم سخت ترین کار ممکنه که کنارشون ...

اینجوری خیلی بده‌که نتونی خودت خونه داشته باشی 

ولی واسه ما چند سال گذشت ☹️😢

از این‌وضعیت خسته شدم 

ایشالله شما هم خونه بگیرین

معلومه زنه فوق بسازی هستی.... خیلی سخته پیش خانواده شوهر  ادم زندگی کنه... چون راحت نیست... ی ج ...

آره من باهاشون هیچ‌مشکلی ندارم ولی آدم باید خودش مستقل باشه راحت باشه تو خونش اینجوری سخته 

اینجوری خیلی بده‌که نتونی خودت خونه داشته باشی  ولی واسه ما چند سال گذشت ☹️😢 از این‌وضعیت خس ...

واسه من تازه اول راهه نزدیک یکساله تازه که اینجام پشیمونم چرا میخواستم  با مهربونی شوهرمو راضی کنم که اینجا نیاییم باید یه دعوای حسابی راه مینداختم 

دعا کن عزیزم بشه به خیر و خوشی از اینجا بریم به همین زودی ها من اصلا دیگه تحمل ندارم  دارم افسردگی میگیرم.

ایشالا شما  هم زودتر بتونید از اونجا برین♥️

من دیگه خسته شدم😢

منم😑

چاره چیه با این‌گرونی

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
واسه من تازه اول راهه نزدیک یکساله تازه که اینجام پشیمونم چرا میخواستم  با مهربونی شوهرمو راضی ...

اولش نباید قبول میکردی 

ایشالله زودتر خودتون خونه بگیرین برین خونتون

مرسی گلم❤