2777
2789
عنوان

خونه

468 بازدید | 39 پست

سلام دوساله عروسی کردم با نامزدی میشه ۵ سال از ۴ سال پیش داریم خونه میسازیم از وقتی که عروسی گرفتیم با خانواده شوهرم زندگی میکنیم خیلی خوبن من باهاشون مشکلی ندارم ولی دوس دارم زودتر برم خونه خودم😫آخه ۵ سال شد خونمون هنوز ساخته نشد☹️شوهرم میگفت تا پاییز تموم میکنه خونه رو ولی به نظرم تا پاییز خونمون ساخته نمیشه انگار تو خونه خودم رفتن برام آرزو شد نمیدونم چیکار کنم آرزومه برم خونه خودم😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همه چی گرون شد سخته که شوهرم بخواد یه دفعه بسازه ولی منم از این وضع خسته شدم دوس دارم مستقل باشیم

خب وقتی پول نیست چه میشه کردعزیزم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

عین منی

منم الان سه ساله عروسی کردم منتظر خونمون درست شه از اینجا بریم

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

یه طرف خونه رو تموم کنین اسباب کشی کنین بعد بقیه رو ریز ریز بسازین .یا اگه بچه نداری خودت سر کار برو تا کمکش کنی زودتر تموم بشه .ما یه باغ کوچولو داریم اونجا مثل کارگر کار میکنیم شما هم بعضی کارها رو میتونین زن و شوهر با هم بکنین .