2777
2789

همین تاپیک بغلی یکی میگفت دلش واسه مادرایی که پسر دارن میسوزه....اگه تاپیکتو ببینه میاد قورتت میده.....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین تاپیک بغلی یکی میگفت دلش واسه مادرایی که پسر دارن میسوزه....اگه تاپیکتو ببینه میاد قورتت میده.. ...

چه اشکالی داره خب من یه دختر نازدارم دوس دارم یه پسرم داشته باشم اگه این راه گناه بود میگفتن گناهه خب

چه اشکالی داره خب من یه دختر نازدارم دوس دارم یه پسرم داشته باشم اگه این راه گناه بود میگفتن گناهه خ ...

واسه خودشون حرف میزنن....اینا از اون ور بوم افتادن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همین تاپیک بغلی یکی میگفت دلش واسه مادرایی که پسر دارن میسوزه....اگه تاپیکتو ببینه میاد قورتت میده.. ...

اینقد از این مغزای زنگ زده ک فکر میکنن خیلی روشن فکرن بدم میاد 

فقط بلدن چرت بگن 

بچه سالم باشه تربیتش درست باشه جنسیتش مگه مهمه ؟من دلم برای فکر کوتاه اون سوخت 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
یعنی گناهه  نبایداقداماتی ازقبل انجام داد؟

نه بابا....منظورم این نبود.....تو تلاشتو‌بکن

یعنی گناهه  نبایداقداماتی ازقبل انجام داد؟

گناه نیست تو سایت مد شده میخان بگن خیلی باکلاس و روشن فکریم (البته کسایی ک مطمعنم تو زندگبشون چون دختر بودن تبعیض دیدن اذیت شدن ب عبارتی عقده ای شدن)میگن پسر بده و ....

اینقد از این مغزای زنگ زده ک فکر میکنن خیلی روشن فکرن بدم میاد  فقط بلدن چرت بگن  بچه سا ...

بخدا منم........همینطور که پسر شر هست دختر شر هم دیدیم....

حرف قدیمیا رو با طلا باید نوشت....تربیت بچه از خودش مهمتره

بخدا منم........همینطور که پسر شر هست دختر شر هم دیدیم.... حرف قدیمیا رو با طلا باید نوشت....تربیت ...

دقیقا همینطوره ابنقد عصبی میشم از این تاپیکا میبینم دست خودم نیست

اگ ترشحات کشدار داری اقدام کن.. تخمکت ازاد شده.. منکه اینطورم هر موقعه تو این حالت سونو انجام دادم ازاد شده... تخمک ۲۴ ساعت زندس

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا💛هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو🌷💚 دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍 

وا چرا؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته