2777
2789
همین تاپیک بغلی یکی میگفت دلش واسه مادرایی که پسر دارن میسوزه....اگه تاپیکتو ببینه میاد قورتت میده.. ...

میشه لینکشو بزاری؟چرا؟

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      

من رژیم پسر زایی گرفتم و هزار کار کردم ... تخمک‌گذاری و نشاسته و .... دختر شد ... ناخواسته باردار شدم پسر شد ... امیدت به خدا باشه ... توکل کن و تلاشت رو بکن و به نتیجه راضی باش هر چی بود ... ان شاالله صاحب پسر بشید

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا منم........همینطور که پسر شر هست دختر شر هم دیدیم.... حرف قدیمیا رو با طلا باید نوشت....تربیت ...

دقیقا هرمیوه ای یه طعمی داره مگه خودما وقتی خیار میخوریم دیگه هندونه نمیریم بخریم خب ادم دلش میخاد اینکه بعضیاتا میفهمن دختره میرن میندازن سقط میکنن این درست نیست اونوقت باید سالم باشه ولی باید باحرف وحدیثشم کناراومد خداخواسته دیگه

یعنی گناهه  نبایداقداماتی ازقبل انجام داد؟

یکی بوو میگفت قبل نزدیکی آبو جوش شیرین قاطی کردم با اپلیکاتور ریختم تو واژن گفت چند نفریم اینجوری نتیجه گرفتیم من سرچ نکردم سرچ کن شاید تو گوگل هم باشه

یکی بوو میگفت قبل نزدیکی آبو جوش شیرین قاطی کردم با اپلیکاتور ریختم تو واژن گفت چند نفریم اینجوری نت ...

هست ولی میترسم باید دقیقا روز تخمک گذاری باشه میترسم باجوش شیرین بچه ناقص بشه واینکه واژنو بسوزونه ادم سوزش بگیره و زن نتونه به ارگاسم برسه

اگ ترشحات کشدار داری اقدام کن.. تخمکت ازاد شده.. منکه اینطورم هر موقعه تو این حالت سونو انجام دادم ا ...

ای وای اخه لعنتی نوشته بود ۱۱ اسفند توروخدا چیکارکنم پس

امروز روز قمر درعقربه وااای

میشه لینکشو بزاری؟چرا؟

طبق معمول...که این بهتره یا اون بهتره....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔