2777
2789
😅 آره ولی پسره خودش پا پیش گذاشت گفت با هم دوست باشیم تا باهات آشنا بشم بعد بیام خاستگاریت😊

خیلی زوده چخبرتونه؟۱۴ سالته میخای ازدواج کنی اون چن سالشه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
دروغ نگو شلوارشو نمیتونی بکشی کمربند داره😅😂

با موچین میکشم پایین😂

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  خانوادش میدونن که ما باهم دوستیم

خب چند سالشه؟ 

نمیگن ۱۴ کوچیکه مگر اینکه عادت دارن به این سن پایینها

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
اتفاقا پسره جوری بهم وابسته هست که اگر یه روز منو نبینه انقدر زنگ میزنه تا برم پیشش😅

پز زیر پوستی دادی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
خب تعریف کن الان زنده ای . چی شد اون وقت و الان چندسالت بود و هست🥺

مال سه ماه پیشه من ۱۷ سالمه  به داداشم گفتم کلی گریه کردم که کمکم کنه ولی  خب داداش بود دیگه غیرت نداشت به مامان بابام گفت مامانم خیلی دعوام کرد ولی نزدم تنها کسی که در داداشم بود 😢 

بعد مثل چی محدود شدم خیلی که حتی برای باشگاه هم باید داداشم دنبالم نیومد 

ولی از طریق یکی از دوستام هنوز با پسره در ارتباط بودم 

تا اینکه محدودیت ها کمتر شد دوباره گوشی مو بهم دادن بعد دو ماه دوباره فهمیدن 😖 

خیلی بد بود ولی بازم بابام چیزی نگفت دیگه گوشی داشتم ولی تمام برنامه های ارتباط ای من رو گوشی داداشم هم بود 💔 

ولی بازم با پسره در ارتباط بودم ( می‌دونم خیلی خر بودم ولی خیلی دوسش داشتم و اونم دوستم داشت)

این دفعه دو هفته قبل تولدم بود 💔 گوشی رو میخواست بشکنه بابام مامانم خیلی سرزنش ام کرد ولی هیچکدومش دست روم بلند نکردن فقط میگفتن چی کم گذاشتیم که این کار رو کردی 

روز تولد بهم پیام داد بهش التماس کردم دیگه پیام نده ولی خیلی کله شق بود به داداشم پیام داد داداشم  بلاکش کرد گذشت تا روز تولدش بهم پیام داد داداشم دید به بابام گفت بابام به پلیس زنگ زد دیگه تموم شد همه چی ولی هنوز با دوستم در ارتباطه سراغ منو از دوستم میگیره 🙂

🦋⚡
پز زیر پوستی دادی

😂😂😂😂😂😂😂

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
مال سه ماه پیشه من ۱۷ سالمه  به داداشم گفتم کلی گریه کردم که کمکم کنه ولی  خب داداش بود دی ...

ولی خیلی ناشی بودی قبول داری طرف میره و میده کسی خبری نداره توبخاطر ی چت ساده لو رفتی و ...

تامبو..🧑🚶‍♀️🚶‍♀️