2777
2789

مستقیم نگو بهش اول مشخصات پسرو بش بگو و بگو ک بهت پیشنهاد داده و از خوبیاش بگو و بگو ک خیلی سمتش متمایلی و فک نکنی بتونی جلو خودتو بگیری بعد از چن روز بش بگو من با این اقاهه دوس شدم خیلی راحت 

همش بگو بگو شد 🤣

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
وایییی🤣🤣

والا  

اگه بازم دیدمش شلوارش میکشم پایین نگا میکنم  

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ببین ارزش داره اعتماد خونوادتو بخاطر این آدم از دست بدی؟

اخلاقش؟

تعهدش؟

سن و سال تو پسرا خیلی مهمه مخصوصا زیر بیست اصلا نمیشه به پسرا اعتماد کرد چون تحت تاثیر تغییرات هورمونی دارن تصمیم میگیرن،پسر ۲۰ ساله با ۲۵ سالگیش کاملا متفاوته  کلا ی آدم دیگس حتی اعتقاداتشونم عوض میشن

در کل زمان شناخت ی آدم حداقل شیش ماهه،تا قبل این به هیچ وجه  نه به خونوادت بگو هرچیم خواست به هیچ وجه قبول نکن، جاهاییک باهاش قرار میزاری معمولا جاهای شلوغی باشه و خودت قبلا رفته باشی ،رفتارشو نگا کن با بقیه زنا و دختر... از همه نظر بررسیش کن

ازدواج به این سادگی نیست مثلا زندگی به یه آدم شکاک یا چشم چرون اصلا آسون نیست...خوشبختی آینده ما بستگی داره به تصمیم هاییک الان میگیریم.پس اصولیو دقیق با چشم باز بشناسش اگه لیاقتتو داشت و خوشبختیتو با اون دیدی اونوقت جدی اقدام کنین.

اتفاقا پسره جوری بهم وابسته هست که اگر یه روز منو نبینه انقدر زنگ میزنه تا برم پیشش😅

باشه خوشگل این راه و ادامه بده ببینیم کدوم بیمارستان قراره بیایم جمعت کنیم به خاطر خود کشی به خاطر اون پسر

وای من اینور دارم میسوزم از حماقت این دختر  واقعا دخترای ما کی عاقل میشن  یکی از این دلی ...

حماقتم به رده چون ۱۴ واقعا چی فکر کرده مگر اینکه قصدش چیز دیگه باشع

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
متولد 86 هستی بعد دوس پسر داری ؟

دختر خاله من تو این سن نامزد داره😑😑😑😑😑😑

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
پس من فک کنم مرز اسکلی رو رد کردم تو خلع ام

ومنی که ۲۶ سال سن دارم و خودمو برا همسر ایندم  پاک نگه داشتم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
چون میگه اگر خانوادت در جریان  نباشن  حتی با اینکه خیلی دوست دارم ترکت میکنم😭

چ حرفا

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔