من که همینجوری میزارم چی چن روز گذاشتم بعد دیگه نذاشتم اما همینجوری بود به نظرت اتفاقی میفته
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
من حاجت دارم تو دلم دوتا قول دادم بابتش به خدا که دو تا گناهو ترک کنم برای همیشه واینکه روز40بار آیه الکرسی میخونم تا زمانی که بهش برسم
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
من که همینجوری میزارم چی چن روز گذاشتم بعد دیگه نذاشتم اما همینجوری بود به نظرت اتفاقی میفته
نه بابا خدا نکنه ولی بزار پخش شه تند خوانی رو دانلود کن ۴۱ روز بزار ولی تو همین سایت دیدم گفتن اگه دعا و جن و طلسم داشته باشی وسطش به هر دلیلی ولش کنی بدتر میشه ولی اگه ۴۱ روز کامل بزاری کامل برطرف میشه
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین