2777
2789
عنوان

سوره بقره

3976 بازدید | 35 پست

سلام خوب هستین خانوما کیا با گذاشتن صوت سوره بقره ازدواج کردن یا حاجت روا شدن 

اگه اعتقاد نداری وارد تاپیک نشو 

بگین دلمون شاد شه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی گفت بلایک

کسی که نیامده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
میدونی چرا اومدم تو تاپیکت؟!چند روز پیش تو عالم خواب و بیداری یکی بهم گفت صوت بقره پخش کن

وایییئ به خدا حکمتیه بزار پخش شه کار سختی نیست انشالله حاجت روا شی با دل پاکت دعام کن به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا

چندروز باید گذاشت؟؟ میگن۴۰روز باعث باطل شدن سحر و طلسم میشه

اره عزیزم ۴۱ روز دقیق وسطش ول کنی بدتر میشه 

وااااییییییی😑

چی شده

اره عزیزم ۴۱ روز دقیق وسطش ول کنی بدتر میشه 

من که همینجوری میزارم چی چن روز گذاشتم بعد دیگه نذاشتم اما همینجوری بود به نظرت اتفاقی میفته

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

من حاجت دارم تو دلم دوتا قول دادم بابتش به خدا که دو تا گناهو ترک کنم برای همیشه  واینکه روز40بار آیه الکرسی میخونم تا زمانی که بهش برسم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
من که همینجوری میزارم چی چن روز گذاشتم بعد دیگه نذاشتم اما همینجوری بود به نظرت اتفاقی میفته

نه بابا خدا نکنه ولی بزار پخش شه تند خوانی رو دانلود کن ۴۱ روز بزار ولی تو همین سایت دیدم گفتن اگه دعا و جن و طلسم داشته باشی وسطش به هر دلیلی ولش کنی بدتر میشه ولی اگه ۴۱ روز کامل بزاری کامل برطرف میشه 

وایییئ به خدا حکمتیه بزار پخش شه کار سختی نیست انشالله حاجت روا شی با دل پاکت دعام کن به زودی زود عر ...

من بیشتر چله ها و دعاها رو برداشتم.بنظرم یه نسخه نیست که برا همه بشه داد.هر کی با یه چیزیه.اصلا خودم حسشون کردم.بهم گفتن فقط بزار پخش شه

من حاجت دارم تو دلم دوتا قول دادم بابتش به خدا که دو تا گناهو ترک کنم برای همیشه  واینکه روز40ب ...

انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد شه مرسی 

میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا 

من بیشتر چله ها و دعاها رو برداشتم.بنظرم یه نسخه نیست که برا همه بشه داد.هر کی با یه چیزیه.اصلا خودم ...

انشالله حاجتروا شی