بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
عزیزانم من به یه استخاره با قرآن برای تحصیلم نیاز دارم کسی میتونه کمکم کنه؟تاپبکش هم زدم
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
خانما تروخدا دعا کنین خوشبخت بشم برام حداقل ۲ تا صلوات بفرستید هم خوبه ممنون میشم.
بابای عمل قلب باز کرده بود شب از درد خوابش نمیبرد خوندم براش سوره بقره خوابید هرشب براش میخونم.خیلی خوبه
حسبــــــــــــئ اللهء 💜 ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿 همیشه راهی هست!♡ ﷽حَسْبُنَااللهوَنِعْمَالْوَکیٖلْ...خُڋاݕَڔٰاےِݦَݧْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃 ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐
حسبــــــــــــئ اللهء 💜 ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿 همیشه راهی هست!♡ ﷽حَسْبُنَااللهوَنِعْمَالْوَکیٖلْ...خُڋاݕَڔٰاےِݦَݧْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃 ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐