2777
2789
عنوان

سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 35 پست
انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد شه مرسی  میشه ...

حتما عزیزم برات آیه الکرسی میخونم ❤️هرچی خیره برات رقم بخوره خبر شادی بشنوی

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

عزیزانم من به یه استخاره با قرآن برای تحصیلم نیاز دارم کسی می‌تونه کمکم کنه؟تاپبکش هم زدم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما عزیزم برات آیه الکرسی میخونم ❤️هرچی خیره برات رقم بخوره خبر شادی بشنوی

دلت شاد باشه به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
برای ازدواج. سوره نور سوره مزمل. دعای معراج دعای گنج العرش. ذکر قنوت ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتن ...

چشم مرسی عزیزم هرچی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

خانما تروخدا دعا کنین خوشبخت بشم برام حداقل ۲ تا صلوات بفرستید هم خوبه ممنون میشم.

بابای عمل قلب باز کرده بود شب از درد خوابش نمیبرد خوندم براش سوره بقره خوابید هرشب براش میخونم.خیلی خوبه

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐
خانما تروخدا دعا کنین خوشبخت بشم برام حداقل ۲ تا صلوات بفرستید هم خوبه ممنون میشم. بابای عمل قلب با ...

حاجت روا شین الهی 

حاجت روا شین الهی 

ممنون همینطور شما عزیزم ❤️

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐
ممنون همینطور شما عزیزم ❤️

دلت شاد 

من چندروز میزارم وسطش قطع کردم یا مثلا فقط نصف صوت پخش کردم وقت نشده بقیش بزارم

ای وای عیب نداره هر وقت شد بزار پخش شه تا ۴۱ روز ولش نکن

من هربار سوره بقره میخونم به طرز عجیبی آرامش میگیرم . انگار سبک میشم . انگار تمام امواج منفی ازم دور ...

خداروشکر با دل پاکت دعام کن به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم