2777
2789
عنوان

اونایی ک خیلی عصبین

121 بازدید | 17 پست

بچه ها من تو یه لحظه انقدر عصبی میشم ک حس میکنم از تو گوشام خون میاد از شدت گرما

چیکار کنم اینجوری نشم دیگه اشکمم همیشه دم مشکمه اینجور فشار روحی وارد شدن بم خیلی میتونه بیماری ساز باشه

بیشتر خودتو اذیت میکنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینقدر عصبی ام ۱۰کیلو وزن کم کردم😭

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

فشارخونت میره بالا

من خیلی عصبی میشم امافشارم میفته پایین چندبارازحال رفتم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

راهکار پیدا کردی به منم بگو من حتی توی نی نی سایتم که کسی رو.نمیشناسم اونقد عصبی میشم که سرم درد میگیره تند میشم قلبم تپش میگیره هر راهی هم که هی میگن واسه کنترل خشم امتحان کردم نمیشه

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
وای منم ۷۶ بودم شدم ۶۹ انقدر این چند وقته عصبی و حرص خوردم

منم ۴۴کیلوام

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

نگا عزیزم

تغییر خلق و خو و عصبانیت خیلی وقتا از مشکلات روحی روانی نیست

اول اینارو چک کن اگر اینا نبود برو سراغ درمان های روحی:

۱.تغییرات هورمونی مثل بالا بودن هورمون تستوسترون

۲. مشکلاتی مثل کیست تخمدان یا تنبلی تخمدان اینا ممکنه تغییرات هورمونی بوجود بیاره مخصوصا اگر دم دمای پریودیت خیلی تند میشی اینارو چک کن

۳. کمبود یه سری ویتامینا باعث گیجی و خستگی در نتیجه تند شدن خلق میشه مثل فقر آهن کمبود ویتامین b12 کمبود ویتامین d3 

۴. ممکنه مزاج خیلی گرمی داشته باشی و تند شدنت بخاطر این باشه چجوری بفهمی؟ اگر وقتی یه چیز گرم میخوری سریع جوش میزنی یا از فصل زمستدن بیشتر خوشت میاد اگر لباس کم میپوشی نسبت به بقیه اگر دوست داری همش باد کولر بهت بخوره اگر خیلی عرق میکنی و اینا که علاجش خوردن سردیجاته

۵. کم خوابیدن یا زیاد خوابیدن اصولا بدنو بهم میریزه یا اینکه توی تایم ۱۱ تا ۶ صبح نخوابی اگر از اینایی هستی که شبا بیداره همچین چیزایی خیلی عادیه که توی بدنت اتفاق بیوفته

۶. تحمل زیاد گرسنگی اگر توی رژیمی یا خیلیییی صبر میکنی که دیگه خیلی گرسنه شی بعد غذا بخری چون قند خونت میوفته ممکنه که باعث عصبانیت بشه

۷. اگر زیاد از خودت کار میکشی و کم استراحت میکنی اینم ممکنه باعثش بشه

۸. کم آبی بدن این مخصوصا تو افرادی که مزاجشون گرمه یا خشکه هست

۹. اگر داروی خاصی مصرف میکنی از عوارضش ممکنه باشه

مثل داروهای هورمونی داروهای ضد بارداری

و بعضی داروهای دیگه

من همینارو به ذهنم میرسه اینارو چک کن ببین کدوم شاملت میشه

تا بهت بگم چیکار کنی

نگا عزیزم تغییر خلق و خو و عصبانیت خیلی وقتا از مشکلات روحی روانی نیست اول اینارو چک کن اگر اینا ن ...

من نمیدونم گرم مزاجم یا سرد مزاج همه این علامتای گرم مزاجیو دارم ولی وقتی چیزای سرد بخورم بازم کسلمو بی حالم

نوربیون میزنم  یونی زینک و فولیک اسیدم میخورم دیگه نمیدونم چمه 

اکثر اینارو دارم یعنی اینارو درست کنم خوب میشه؟ 

من خیلی از برادرم بیزارم اصلا وقتی میبینمش حالم بد میشه و تنم مور مور میشه کلا وقتی هست اعصابم خورد تره

وقتیم پشت کنکور موندم دیگه خیلی حالم بدتر شد  اصلا صبور نیستم 😫