2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه

6340 بازدید | 21 پست

کسی تجربه یا اطلاعاتی داره؟میشه شغل پیدا کرد اونجا؟سخته اقامت گرفتن؟ارزششو داره اینجا شغل رو ول کرد رفت اونجا؟

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

خیلی دوست دارم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی دوست دارم

دوست داشتن تنها کافی نیست شوهرم اصرار داره بریم الان شغلش تقریبا دولتیه ولی نه دولتی و رسمی قراردادیه حقوق کافی که نمیدن سر وقتم نمیدن همیشه هشت گرو نه موندیم اما میترسم بریم همینم از دستمون دراد

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
مثل اینجاس ولی تورمش کمتره  انتظار نداشته باش که شهروندان خودشونو بیکار بزارن به ماها شغل بدن& ...

شغل های دیگه ای هم هست همسرم میکه چون حسابداری خونده شاید بشه کار پیدا کرد ولی نمیدونم بشه اصلا از پس هزینه ها بر اومد یا نه خداییش ایران زندگی توش دیگه خیلی سخت شده😞

تو این زمونه بنظرم ریسکه شغلت رو از دست بدی بخوای هنوز از نو شروع کنی  نکن

اره منم میترسم ولی خداییش با این حقوق و وضعیت دیگه نمیشه زندگی کرد فقط نفس میکشیم

ترکیه بری ام همینه  ترکیه خیلی گرون بود سه سال پیش

من ده سال پیش رفتم ترکیه مثلا اگر صدهزار تومن تو ایران سه تیکه لباس میشد اونحا قشنگ میشد یکماه زندگی کرد اما الانشو.نمیدونم ضمنا من استانبول نرفتم بنظرم استانبول خیلی شهر گرونیه

من ده سال پیش رفتم ترکیه مثلا اگر صدهزار تومن تو ایران سه تیکه لباس میشد اونحا قشنگ میشد یکماه زندگی ...

منم استانبول رفتم 

خیلی گرون بود والا هیچی نخریدم 

غذا اینام گرون بود

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕

والا بنظرم بری اروپا که بهتره...ترکیه مثل ایرانه پاسپورتشم عین ایرانه...گرونه اونجا همه چی...اونجا اول حقو به مردم ترکیه میدن بعد مهاجرا...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
والا بنظرم بری اروپا که بهتره...ترکیه مثل ایرانه پاسپورتشم عین ایرانه...گرونه اونجا همه چی...اونجا ا ...

خب ترکیه یه جورایی سکوی پروازه اگر بشه اقامت گرفت راحت میشه ویزای اروپا رو هم گرفت

خب ترکیه یه جورایی سکوی پروازه اگر بشه اقامت گرفت راحت میشه ویزای اروپا رو هم گرفت

برو یراست اروپا بمونی اونجا که چی؟بخدا پولتم تو بانک ترکیه بزاری سود نمیده یه قرون...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
برو یراست اروپا بمونی اونجا که چی؟بخدا پولتم تو بانک ترکیه بزاری سود نمیده یه قرون...

ای وای اتفاقا یکی از کارهایی که میخاستیم انجام بدیم همینه یعنی میخاستیم پول بذاریم سودشو بگیریم