ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دوست داشتن تنها کافی نیست شوهرم اصرار داره بریم الان شغلش تقریبا دولتیه ولی نه دولتی و رسمی قراردادیه حقوق کافی که نمیدن سر وقتم نمیدن همیشه هشت گرو نه موندیم اما میترسم بریم همینم از دستمون دراد
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
مثل اینجاس ولی تورمش کمتره انتظار نداشته باش که شهروندان خودشونو بیکار بزارن به ماها شغل بدن& ...
شغل های دیگه ای هم هست همسرم میکه چون حسابداری خونده شاید بشه کار پیدا کرد ولی نمیدونم بشه اصلا از پس هزینه ها بر اومد یا نه خداییش ایران زندگی توش دیگه خیلی سخت شده😞
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
من ده سال پیش رفتم ترکیه مثلا اگر صدهزار تومن تو ایران سه تیکه لباس میشد اونحا قشنگ میشد یکماه زندگی کرد اما الانشو.نمیدونم ضمنا من استانبول نرفتم بنظرم استانبول خیلی شهر گرونیه