2777
2789
یه دختره همسایه ماس اینقدر خوشگله ک نگو چشم رنگی  موهای بور پوست سفید الآن باید ۳۳ سالیش باشه ...

من دکترا میخونم تهران ، خیلی تلاش کردم خیلی همسرم پیشرفت کننه همه میگن تو باعث شدی شوهرت ماشین کار خوب و ارشد داره میخونه واگرنه تا همین 5 سال پیش حوصله هیچ کاری و نداشت اما اصن به چشمش نمیام نه من نه مشکلاتم ...

فقط وقتی دیه کسی نیست یاد من میوفته ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خودش تنهایی حرف بزن. بگو خانواده ی تو مثل خانواده ی خودم میمونه اما ما دیگه باید ب فکر بچه هامون ...

نمیشه خواهرم هیچ جور با زبون خوش تو شادی تو غم ...

اثری نداره ...

هزار بارم از خانوادش خورده ها، ....

باز موقع عمل که میشه ...

نمیشه خواهرم هیچ جور با زبون خوش تو شادی تو غم ... اثری نداره ... هزار بارم از خانوادش خورده ها، . ...

انقدر هی تکرار نکن خب .. از سخن ما بر ما حکم میشود... وقتی دکترا داری پس مشخصه خیلی باهوش و پرتلاشی.... 

ببین من رو هوا نمیگم.... خودمم همه ای مشکلات داشتم حتی بدتر ... فقط ی کار کن پاکسازی کن  دایم ...

به کی درباره کی به من توضیح بده

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
ببین رها جون توجهتو بردار از روی مادرش ... شروع کن به شکرگزارشکرگزاری نوشتن و پاکسازی کردن...  ...

دلم خیلی میخواد بیخیال بشم ولی تو یه ساختمون هستیم و میبینم شوهرم چیکار میکنه خیلی عذاب میکشم

گناه من سادگی بود .

بلاخره نکات مثبت زیاد داره که اگه نداشت بهش جواب مثبت نمیدادی... یادت بیار با چه ذوقی بهش جواب بله دادی .... شروع کن شکر گزاری کردن ... نکات میباشد بتویس 

خدایا شکرت همسرم خیلی با درکه الهی شکرت الهی شکرت الهی شکرت 

هر شب بنویس واسه هر چی داری شکر گزاری بنویس 

ببین رها جون توجهتو بردار از روی مادرش ... شروع کن به شکرگزارشکرگزاری نوشتن و پاکسازی کردن...  ...

یکم به من تو  این بدهههخ

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
دلم خیلی میخواد بیخیال بشم ولی تو یه ساختمون هستیم و میبینم شوهرم چیکار میکنه خیلی عذاب میکشم

عزیزم شروع کن واسه وجود مادر شوهرت شکر گزاری کن ... بخدا معجزه میشه.... پاکسازی کن حتما حتما جواب میگیری 

یکم به من تو  این بدهههخ

نکات مثبت همسرتو بنویس.. ده تا بیست تا هر چی تونستی بنویس... شبا بنویس صبا با حال خوب بخون دوباره شبا بنویس... هر چی داری شکر گزاری کن بابتش .. حتی میخوای ی اخلاقی شوهرت عوض بشه برعکیشو  جلو جلو شکرگزاریبنویس بابتش