2777
2789
عین شوهرمن خودشو هلاک خونوادش کرده همه دعواهامون سر خونواده عنترشه خداازسرشون نگذره

دیه خسته شدم ...

امروز براش یه ساعت با دلیل و منطق حرف زدم هیچ جوابی بهم نمیده انگار اصن وجود ندارم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو زندگی انگار همسری ندارم وقتی مشکلی برای اقوامش پیش میاد برای هفته ها و گاهی یه ماه ... مسائلی که ...

این دلیل خیلی محکمی برای طلاق نیست گلم،میدونم خیلی سخته ک حس کنی توجه نمیشه بهت

اما باهاش صحبت کن،با یکی حرف یزن بگو ک اذیت میشی از کارهاش،متاسفاته طلاق سختی های خودشو داره،و معمولا راه آخره

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
دیه خسته شدم ... امروز براش یه ساعت با دلیل و منطق حرف زدم هیچ جوابی بهم نمیده انگار اصن وجود ندارم ...

من هرچی بهش میگم بدتر میکنه به قول شما اگه حرف نزنم دعوا نیست ولی تا حرف بزنم میگه تو بخیلی و حسودی الهی مادرش خوشی نبینه ۶ ساله زندگیمو داغون کرده

گناه من سادگی بود .
این دلیل خیلی محکمی برای طلاق نیست گلم،میدونم خیلی سخته ک حس کنی توجه نمیشه بهت اما باهاش صحبت کن،ب ...

دو سه روز گذاشتمش به حال خودش

امروز یه ساعت با کلی انگیزه و ارامش و حال خوب حرف زدم باهاش قانعش کنم کمک به بقیه خوبه اما زندگی خودمون نیاز به توجه داره 

یه کلمه حتی جوابمو نداد اتیش گرفتم

من هرچی بهش میگم بدتر میکنه به قول شما اگه حرف نزنم دعوا نیست ولی تا حرف بزنم میگه تو بخیلی و حسودی ...

ببین رها جون توجهتو بردار از روی مادرش ... شروع کن به شکرگزارشکرگزاری نوشتن و پاکسازی کردن... 

بخدا معجزه میشه 

یه دختره همسایه ماس اینقدر خوشگله ک نگو چشم رنگی 

موهای بور پوست سفید الآن باید ۳۳ سالیش باشه ولی خیلی خوشگل و آرومه تحصیل کردس.بعد چند سال پیشا با پسردایی خودش ازدواج کرد و پسر داییه چند سال از دختره کوچیکتر بود 

یَک عروسی براشون گرفتن پسره با اینکه کوچیکتر از زنش بود ولی به گرد پای دختره هم نمی‌رسید خیلی دختر خوبی بود ب هر لحاظ من اصن کف کردم عروسیشونو دیدم تو تالار بود لباس عروس شیک 

کلی هزینه و اینا...اما متاسفانه بعد یکسال زندگی مشترک از هم طلاق گرفتن.دختره همش تو خونس هیچ‌جا نمیره خیلی ناراحته ازخانواده داییش اینا...ناراحته ازاینکه اعتماد کرده...جهازشم انداخت تو یک کامیون آورده خونه پدرش رشته اش حسابداریه و خیلی جاها می‌خواستنش برای کار .فوق لیسانس داشت 

اما به خاطر فرهنگ غلط برادرهاش نزاشتن بره سر کار تا فراموش کنه لطمه ای که بهش زده بودن رو( بخاطر بیوه بودنش).هنوزم تو خونس.دلم براش میسوزه...

من هرچی بهش میگم بدتر میکنه به قول شما اگه حرف نزنم دعوا نیست ولی تا حرف بزنم میگه تو بخیلی و حسودی ...

بخدا نامزدم هفت ماهه هنوز تکلیف هیچیم معلوم نیست بعد خواهرش برای طرح میخاد بیوفته طرح شهر بقل که نیم ساعت فاصله داره تهش یجوری عزاداره ...

نه فامیل نیستیم دهقان فداکاره برای زندگی قوم اش  تا وقتی سکوت کنم همسر خوبیم  اعتراض کن ...

با خودش تنهایی حرف بزن.

بگو خانواده ی تو مثل خانواده ی خودم میمونه اما ما دیگه باید ب فکر بچه هامون باشیم در آینده دیگه وقتشه ب زندگی خودمون برسیم مرد.نرمش کن یه جوری