2777
2789
حتما همین کارو میکنم عزیزم🤩الان نسبت به روزای پیش بهتر باهاش کنار اومدم ممنونم که ارومم کردی الان ...

افرین چون واقعا من خودمو به در و دیوار کوبیدم دوست ندارم کس دیگه ای الکی حسای منو تجربه کنه

من ۲۹ سالمه، اطلاعاتم درست نیست

دکترم گفت یه ۶، ۷ ماه دیگه اقدام کن نشد دوباره بیا ببینم چیکار میکنیم، گفت آی وی اف توصیه نمیکنم فعلا زوده، مگه اینکه از طرف شوهرت تحت فشار باشی، گفتم نه اتفاقا شوهرم صبورتر از منه، گفت احتمالش بالاست باز بارداری بشی، ولی خب من تنبلی تخمدانم دارم😂، سنش رو نگفت راستش

افرین چون واقعا من خودمو به در و دیوار کوبیدم دوست ندارم کس دیگه ای الکی حسای منو تجربه کنه من ۲۹ س ...

خب پس حالا حالا ها وقت دارم😂

با دردای پریودیش چکار کنم؟😫خیلی ازارم میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب پس حالا حالا ها وقت دارم😂 با دردای پریودیش چکار کنم؟😫خیلی ازارم میده

همیشه گرمی بخور مخصوصا نزدیک پریودی و طول پریودی، کل پریود درد میگیره؟ من فقط روز اول درد دارم تحملش میکنم، یا ژلوفن میخورم گاهی

همیشه گرمی بخور مخصوصا نزدیک پریودی و طول پریودی، کل پریود درد میگیره؟ من فقط روز اول درد دارم تحملش ...

والا الان روز چهارم پنجمه اولین بارمه انقدر درد کمر و درد مقعد دارم و روده هام اذیتم میکنه شاید فردا برم دکتر.بنظرت ام ار ای مینویسه یا سونوگرافی رکتال؟

ازمایش ca125 دادم ۸‌.۶۰ بود عددش

با این وجود یعنی پیشرفت کرده که درد دارم؟

والا الان روز چهارم پنجمه اولین بارمه انقدر درد کمر و درد مقعد دارم و روده هام اذیتم میکنه شاید فردا ...

من هیچ کدوم ازینایی که گفتی رو انجام ندادم اطلاعی راجع بهش ندارم  راستش فردا برو دکتر انشالله که درست میشه😘