دکتر سعادت سونوگرافی آسا تو سعادت آباد، سونوگرافی تخصصی انجام میده اون بهت میگه تا چه حد چسبندگی ایجاد کرده این کیست، ولی دونستن یا ندونستنش واقعا فرقی نداره من عکس رنگی هم گرفتم، که تو مجردی نمیگیرن این عکسو ازت، اونم تا حدی نشون میده ولی بازم چه فایده؟ من همه شو انجام دادم، فقط اطلاعات عمومیت میره بالا نتیجه ی دیگه ای نداره😂، به من گفتن چسبندگی خفیف در لگن...
نه با خواستگارت مطرح نکن از نظر من، چون اصلا مشکل جدی نیست، بله من، باردار شدم متاسفانه سقط شد دلیلش کیست نبود، ولی تو بارداریت رو چون میخوای بعد ازدواج زود اتفاق بیفته باید همون اولش باردار بشی، یعنی بری دکتر بگی میخوام زود باردار بشم بهت داروی تحریک تخمک گذاری میده، من اول ازدواج نمیدونستم کیست دارم چند سال جلوگیری کردم، یک سال هم بدون اینکه دکتر بهم داروی تحریک تخمدان بده، اقدام کردم ولی بی نتیجه بود، بعد از یکسال از اقدام رفتم دکتر بهم لتروزول داد همون ماه که قرصو خوردم باردار شدم ولی متاسفانه به دلایل دیگه ای سقط شد
ببین اگه خواستگار اومد به خواستگارت نگو چون احتمال زیاد طبیعی باردار میشی، که حتی اگه احتمال خیلی کم نشدی، هم روش آی وی اف (لقاح خارج از رحم که بعد انتقال میدن به رحم) کسی رو بدون فرزند نمیذاره نگران نباش اصلا بهش فکر نکن تو شروع راهی من همه ی راه ها رو رفتم و الان بیخیالم
من و فرزندانم به اسم بهار تو پروفایلم فرزند من نیست خواهرمه😉
تا میتونی از لبنیات و سردیجات دوری کن، گرمی جات بخور مطئنم هیچ پیشرفتی نمیکنه