2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خداروشکر چند سانته چه دارویی میخوری پریود میشی؟ من ۲۰ سالمه اره مجردم

۴ سانت، نه دارو نداره، خطرناک نیست فقط راهش عمل کردنه اونم وقتی زندگی رو واست خیلی سخت کرده باشه، چون عمل کردن احتمال باروری رو میاره پایین، میگن وقتی ازدواج کردید و بچه دار شدید وقتی دیدید خیلی دردناک شده، لاپاروسکوپی کنید در غیر این صورت خیر، توصیه ی من به تو: اگه تازه متوجه این کیست شدی خونسردی خودتو حفظ کن همش سرچ نکن مثل من، زیاد چرت و پرت نوشتن راجع بهش، کیست خطرناکی نیست خوشخیمه، درمان خاصی هم نداره، من عمر و هزینه و اعصابمو صرف کردم هیچ تفاوتی نکرد، من مرکز ناباروری مام رفتم پیش دکتر رضا نصر، یک ایرانه تو کیست آندومتریوز، و پیش دکتر سعادت رفتم واسه سونو گرافی واسه تشخیص، اینا هزینه هاشون خیلی بالاست و وقت گرفتن ازشون هم سخته، ولی من کلی استرس کشیدم و خرج کردم و همش دکتر بودم، ولی رفتن و نرفتنم واقعا هیچ فرقی نکرد، واسه این میگم خیلی خودتو درگیر نکن، اگه شرایطشو داری ازدواج کن و بازم اگه شرایطشو داشتی از اول جلوگیری نکن که زودتر بچه دار بشی، چون پروسه ی بارداری و زایمان و شیردهی بیماری رو غیر فعال میکنه، بعدا باز دوباره برمیگرده ولی بعد از بچه اگه خیلی اذیتت کرد عملش میکنی، خلاصه الان که مجردی و درد زیادی نداری اصلا بهش فکر نکن، استرس نداشته باشی رشد نمیکنه

۴ سانت، نه دارو نداره، خطرناک نیست فقط راهش عمل کردنه اونم وقتی زندگی رو واست خیلی سخت کرده باشه، چو ...

وای چقدر حال منو توصیف کردی😔سرچ کردن تو گوگل بدترین استرسارو بهم داده و واقعا هر لحظه احساس میکنم کیست همه جای بدنمو گرفته دارم از این فکر دیوونه میشم.درد خیلی چندانی  ندارم وقتی درد میگیره با مسکن اروم میشه

از کجا باید بفهمم جاهای دیگه رو درگیر کرده یا نه با ام ار ای مشخص میشه؟

و اینکه شما تونستی باهاش باردار بشی؟

یه سوال دیگمم اینه اگه کیستم کوچیک موند و خیلی اسیب زا نبود اگه خواستم ازدواج کنم لازمه که مطرح کنم باهاشون؟

چون اگه بگم شاید منصرف بشن....

وای چقدر حال منو توصیف کردی😔سرچ کردن تو گوگل بدترین استرسارو بهم داده و واقعا هر لحظه احساس میکنم ک ...

دکتر سعادت سونوگرافی آسا تو سعادت آباد، سونوگرافی تخصصی انجام میده اون بهت میگه تا چه حد چسبندگی ایجاد کرده این کیست، ولی دونستن یا ندونستنش واقعا فرقی نداره من عکس رنگی هم گرفتم، که تو مجردی نمیگیرن این عکسو ازت، اونم تا حدی نشون میده ولی بازم چه فایده؟ من همه شو انجام دادم، فقط اطلاعات عمومیت میره بالا نتیجه ی دیگه ای نداره😂، به من گفتن چسبندگی خفیف در لگن...

نه با خواستگارت مطرح نکن از نظر من، چون اصلا مشکل جدی نیست، بله من، باردار شدم متاسفانه سقط شد دلیلش کیست نبود، ولی تو بارداریت رو چون میخوای بعد ازدواج زود اتفاق بیفته باید همون اولش باردار بشی، یعنی بری دکتر بگی میخوام زود باردار بشم بهت داروی تحریک تخمک گذاری میده، من اول ازدواج نمیدونستم کیست دارم چند سال جلوگیری کردم، یک سال هم بدون اینکه دکتر بهم داروی تحریک تخمدان بده، اقدام کردم ولی بی نتیجه بود، بعد از یکسال از اقدام رفتم دکتر بهم لتروزول داد همون ماه که قرصو خوردم باردار شدم ولی متاسفانه به دلایل دیگه ای سقط شد

ببین اگه خواستگار اومد به خواستگارت نگو چون احتمال زیاد طبیعی باردار میشی، که حتی اگه احتمال خیلی کم نشدی، هم روش آی وی اف (لقاح خارج از رحم که بعد انتقال میدن به رحم) کسی رو بدون فرزند نمیذاره نگران نباش اصلا بهش فکر نکن تو شروع راهی من همه ی راه ها رو رفتم و الان بیخیالم

من و فرزندانم به اسم بهار تو پروفایلم فرزند من نیست خواهرمه😉

تا میتونی از لبنیات و سردیجات دوری کن، گرمی جات بخور مطئنم هیچ پیشرفتی نمیکنه