2777
2789
دکتر سعادت سونوگرافی آسا تو سعادت آباد، سونوگرافی تخصصی انجام میده اون بهت میگه تا چه حد چسبندگی ایج ...

اره اگه تو لگنم چسبندگی بده که اره واقعا با وجود مجردی نمیشه کاریش کرد این که هیچی

منظورم از نظر درگیری روده و کلیه و اینا بود از اینش خیلی میترسم

شما الان دارو استفاده میکنی و چکاپ میشی؟هر چند ماه یه دفعه باید چکاپو انجام بدی؟

اصلا میزارن با وجود کیست پریود بشی؟

از چند سالگی فهمیدی کیست داری و الان خودت قصد بارداری نداری بعد اون کیست؟

راستیش اصلا فعلا فکر بچه نیستم از اولشم نبودم،تو این دوره زمونه دیگه جوونا زوری ازدواج میکنن چه برسه به بچه

حتما باید همون اول باردار بشم؟

نمیشه چند سال بعد؟🙁

اره اگه تو لگنم چسبندگی بده که اره واقعا با وجود مجردی نمیشه کاریش کرد این که هیچی منظورم از نظر در ...

من بعد از ازدواجم وقتی ازمایش برای آمادگی بارداری دادم کیستم رو فهمیدم، بهم گفتن فقط باردار باید بشی، هیچ دارو و درمانی تجویز نکردن فقط قرص آزاد سازی تخمک میخورم که زودتر باردار بشم، تجربه ی مجردیشو نداشتم، نمیدونم شاید راست میگی واسه تو شاید تجویز کنن که پریودت رو با قرص متوقف کنن، چون بارداری هم همینه چون پریود نمیشی بیماری موقت غیر فعال میشه

درک میکنم خودمم زیاد الان امادگی بچه ندارم ولی میگم بیارم که خیالم راحت بشه، گفتم زودتر بچه بیاری که هم بیماریت غیر فعال بشه، هم تا کیست دردسر بیشتری برای باروریت درست نکرده بچه بیاری خیالت راحت بشه

نگران نباش منم از خیلی وقت پیش وقتی مجرد بودم کیست رو داشتم قطعا یهو به وجود نمیاد، ولی از اون زمان تا الان مشکل خاصی واسم پیش نیومده، یه بار هم که باردار شدم پس بارور هستم، خلاصه در کل استرس نداشته باش، هر کی یه مشکلی داره ما هم یه کیست خوشخیم داریم باهاش کنار بیا اصلا مساله ای مهمی نیست مخصوصا اونقدری که سایتا گنده ش کردن، الانم خیلی شایع شده این کیست تنها نیستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بعد از ازدواجم وقتی ازمایش برای آمادگی بارداری دادم کیستم رو فهمیدم، بهم گفتن فقط باردار باید بشی ...

پس با دردای پریودش چکار میکنی اگه دارو نمیخوری؟

من الان پریود شدم مقعدم خیلی درد میکنه و میسوزه اصلا نمیدونم اخه چه ربطی به اونجا داره😑حالا گفتم برم ام ار ای ببینم چخبره

بنظرت اگه رودمو درگیر کرده باشه میتونن بدون اینکه دست به کیست تخمدانم بزنن روده رو عمل کنن فقط؟

الان شما داری اقدام میکنی برای بارداری؟اصلا با وجود این کیست تا چند سالگی ذخیرمون خوبه ذخیرت چنده الان

راستی ca125 هم دادی؟چند بود عددش

ببخشید عزیزم زیاد سوال میکنم

روز اول فقط درد دارم گاهی مسکن میخورم گاهی هم خیر

مشکل دیگه ای که دارم اینه که همیشه دفعم آبکیه هیچوقت نرمال نیست، به دکترم گفتم گفت تا وقتی زندگیتو مختل نکرده باشه عمل نمیکنیم

راستش اینا رو نمیدونم پیش یه دکتر خوب برو ازش سوال کن احتمالا باشه راهی که به ذخیره ت آسیبی نرسونه

بله من یکسال پیش سقط داشتم، الان دوباره ۵ ماهی هست اقدامم، ماه پیش رفتم دکترم، دوز لتروزل(آزاد سازی تخمک) رو زیاد کرد واسم امیدم زیاده این ماه باردار باشم

من ذخیره ام خیلی زیاده دکتر بهم گفت چقدر تو بد شانسی جزء کیس های نادر هستی که هم تنبلی تخمدان داری، هم آندومتریوز😂

روز اول فقط درد دارم گاهی مسکن میخورم گاهی هم خیر مشکل دیگه ای که دارم اینه که همیشه دفعم آبکیه هیچ ...

انشالله که باردار میشی عزیزم.بچه خیلی برای خودتو شوهرت مهمه؟طوری که از هر راهی شده بخوایی بچه دار بشی؟

انشالله که باردار میشی عزیزم.بچه خیلی برای خودتو شوهرت مهمه؟طوری که از هر راهی شده بخوایی بچه دار بش ...

ممنون عزیزم، مهم که هست قطعا ولی خیلی نه، خودمون و ارامشمون مهمتره، اوایلش غصه میخوردم شوهرم میگفت واسه بچه اس؟ اصلا بچه نمیاریم میخواییم چیکار، ولی در کل نینی دوست داره

هر راهی که نهایتش آی وی افه، اگه طبیعی نشه اره شاید به آی وی اف فکر کنم

ممنون عزیزم، مهم که هست قطعا ولی خیلی نه، خودمون و ارامشمون مهمتره، اوایلش غصه میخوردم شوهرم میگفت و ...

چند ساله ازدواج کردین؟زندگی دو نفره بدون بچه خیلی بی روحه؟😕

اگه خدایی نکرده مجبور شدین ای وی اف کنید همسرت همراهی میکنه؟

چند ساله ازدواج کردین؟زندگی دو نفره بدون بچه خیلی بی روحه؟😕 اگه خدایی نکرده مجبور شدین ای وی اف کن ...

۳ ساله ازدواج کردیم

نه اصلا و ابدا من میترسم بچه بیاد زندگیم تغییر کنه الان خیلی خوشیم خداروشکر، اصلا حوصلمون با هم سر نمیره

همسرم شاید بگه دیرتر آی وی اف کنیم شاید بگه دوسه سال هم اقدام کنیم، ولی تا دو سه سال قطعا طبیعی باردار میشم مطمئنم

۳ ساله ازدواج کردیم نه اصلا و ابدا من میترسم بچه بیاد زندگیم تغییر کنه الان خیلی خوشیم خداروشکر، اص ...

وای چقدر خوشحال شدم که خوشبختی😍انشالله بچه هم طبیعی بیاری و زندگیتون بهترم بشه

برای منم دعا کن انشالله کسی بیاد تو زندگیم که مشکلی روی مشکلم نزاره و درکم کنه

وای چقدر خوشحال شدم که خوشبختی😍انشالله بچه هم طبیعی بیاری و زندگیتون بهترم بشه برای منم دعا کن انش ...

ممنونم ازت عزیز دلم😘

انشالله به وقتش یه ادم متشخص و با اخلاق میاد تو زندگیت بعدشم این کیست مشکل خاصی نیست جدیش نگیر خیلی، با یه دکتر خوب صحبت کن هرچی بهت گفت انجام بده و دیگه پروندشو تا زمان بارداریت ببند، من پشیمونم که الکی خودمو درگیر کردم غصه خوردم، کاربری قبلیم عین کاربری تو بود همش تاپیک آندومتریوز😂

ممنونم ازت عزیز دلم😘 انشالله به وقتش یه ادم متشخص و با اخلاق میاد تو زندگیت بعدشم این کیست مشکل خا ...

😂😂😂وای معلومه چقدر استرس دارم؟

نمیدونمم چجوری پاکشون کنم همه زندگیم شده کیست کیست

😂😂😂وای معلومه چقدر استرس دارم؟ نمیدونمم چجوری پاکشون کنم همه زندگیم شده کیست کیست

کاملا،البته  من درکت میکنم من افسرده شده بودم الکی الکی

اگه دوس داری تاپیکاتو پاک کنی روزی یه تاپیک میتونی پاک کنی، سرچ کن لینک تاپیک حذف تاپیک، یه تاپیکه که ساعت کاری مشخص دارن لینک تاپیکتو دونه دونه اونجا بذاری پاک میکنن واست

کاملا،البته  من درکت میکنم من افسرده شده بودم الکی الکی اگه دوس داری تاپیکاتو پاک کنی روزی یه ...

اره خیلیم گریه میکنم.الان با حرفای شما کلی اروم شدم

ممنونم عزیزم از راهنماییت❤

اره خیلیم گریه میکنم.الان با حرفای شما کلی اروم شدم ممنونم عزیزم از راهنماییت❤

خواهش میکنم عزیزم اره منم فکر میکردم خیلی اتفاق بزرگیه الان خندم میگیره😂

هزار و یک بیماری و مشکل وجود داره، بیماری های خطرناک به کنار، الان من و چند تا از دوستان و فامیلا همگی اقدام به بارداری هستیم، هر کدوممون یه مشکل داریم که بارداری مون به تاخیر افتاده، یکی تیروئید، دوتاشون تنبلی تخمدان، منم که کیست دیر یا زود میشه دیگه الان کمتر کسی با اولین اقدام باردلر میشه

خوش و خوشبخت باشی عزیزم😍

ممنونم ازت عزیز دلم😘 انشالله به وقتش یه ادم متشخص و با اخلاق میاد تو زندگیت بعدشم این کیست مشکل خا ...

حتما همین کارو میکنم عزیزم🤩الان نسبت به روزای پیش بهتر باهاش کنار اومدم ممنونم که ارومم کردی

الان شما ۲۶ سالته تا چند سالگی وقت داری طبیعی اقدام کنی؟