فانوس1400 مدیر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1433 عنوان رقصیدن 💃 | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 19 پست رقصیدن بلدید؟ چطوری یاد گرفتید ؟ چی بهتون کمک کردمن اعتماد به نفس رقصیدن ندارم و روم نمیشه بلند شم مدتهاست تو هیچ مراسمی نرقصیدم ولی دوستدارم تو عروسی برادرم بتونم انجامش بدم برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃 1400/12/04 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فانوس1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1433 خیلی سخت نگیر هرکاری تمرین زیاد میخواد از حرکات ساده شروع کن لازم نیست خیلی حرکات رو حرفه ای انجام ب ... بیشتر از اینکه مشکل بلد بودن باشه خجالتمه وگرنه خیلی آموزش ها رو نگاه کردم برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
فانوس1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1433 هر حرکتی بلدی انجام بده 😂😂✌ یادمه یبار تو نامزدی داداشم بخودم اومدم دیدم وسط مجلس همه اش داشتم فک میکردم خب حرکت بع ی چی!!! اصلا هیچی تو ذهنم نبود برای اجرا!! برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
eliksan عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 16241 بیشتر از اینکه مشکل بلد بودن باشه خجالتمه وگرنه خیلی آموزش ها رو نگاه کردم چون فکر میکنی بلد نیستی خجالت میکشی ولی اگه روتین بشه برات و زیاد انجام بدی دیگه خجالت نمیکشی زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
vakana عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2468 شافل و هیپ هاپ کار کردمولی دیگه ول کردم یه مدت باله رفتم خیلی سخت بود و کار من نبود اونم ول کردم روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
فانوس1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1433 چون فکر میکنی بلد نیستی خجالت میکشی ولی اگه روتین بشه برات و زیاد انجام بدی دیگه خجالت نمیکشی من خیلی مواقع تو خلوت میرقصم اما مشکلم تو مراسمه که نمیتونم راحت باشم از طرفیم با وجود تمرین هرروزه واسه خودم اونطوری که باید حرکاتو اجرا نمیکنم برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃