2777
2789
عنوان

رقصیدن 💃

209 بازدید | 19 پست

رقصیدن بلدید؟ چطوری یاد گرفتید ؟ چی بهتون کمک کرد

من اعتماد به نفس رقصیدن ندارم و روم نمیشه بلند شم  

مدتهاست تو هیچ مراسمی نرقصیدم ولی دوستدارم تو عروسی برادرم بتونم انجامش بدم

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

من میرقصم💃💃 از کلاسای مجازی یاد گرفتم

تمرین کردم😁 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی مثلا؟

اموزش های اینستا ، اونایی که رایگان ویدئو میزاشتن

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

من که همه مدله رقص بلدم وقتی بچه بودیم با پسر عموم میرقصیدیم حالا هردو یه رقاص ماهریم برا خودمون

من انگیزم کم کردن روی دختر داییم بود حالا اون از رقص چیزی حالیش نیست منم کع تعریف از خود نباشه بلدم اون موقع اون ماهر بود و من هیچی حالیم نبود😁😁😁

میشه برای پدر فوت شدم یه فاتحه بخونید 😭😭😢😢
از کودکی رقصیدم  کاری نداره یه سی دی آموزشی بگیر یا دانلود کن شروع کن خیلی روحیه رو عوض میکنه

اینکارو کردم ولی نمیتونم اونطوری که باید حرکاتو اجرا کنم تو جمع اصلا اعتماد به نفس ندارم پاشم ، دست و پامو گم میکنم تو جمع

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
اینکارو کردم ولی نمیتونم اونطوری که باید حرکاتو اجرا کنم تو جمع اصلا اعتماد به نفس ندارم پاشم ، دست ...

خیلی سخت نگیر هرکاری تمرین زیاد میخواد از حرکات ساده شروع کن لازم نیست خیلی حرکات رو حرفه ای انجام بدی کم کم بدنت نرم میشه و خودتو با حرکات وفق میدی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بلد نيستم ولى توى خونه براى خودت تمرين كن اينستا خيلى اموزش داره 

تو خلوت تمرین میکنم ولی تو مراسم واسم سخته و ناممکن

هر حرکتی بلدی انجام بده 😂😂✌

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
من که همه مدله رقص بلدم وقتی بچه بودیم با پسر عموم میرقصیدیم حالا هردو یه رقاص ماهریم برا خودمون من ...

جالبه من بچگی‌ام خیلی میرقصییدم تو مراسما ولی الان سالهاست که نه 

نمیتونم کلیپ هایی ک میبینم رو به همون ظرافت اجرا کنم