2777
2789
ریدم تو هر چی استقلالیه 😂😂😂 بیاین بریزین سرم 😛😛😛😛😛😛😝😂😂😂

کمربند انتحاری بستی😂😂😂😂

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حشودی وااااااااای وااااای خدا حشودی خدااااا ای چی بود خلق کردی ناموصن

ببین انقدر کوچیکه به چیزای کوچیک دقت میکنی حاشیه میری چون کم میاری

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

بازیکنا میلیارد میلیارد پول میگیرن 

دعواش رو اینا میکنن   

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 
اره امروز یکی گفت نصف جاماتون بدون بازیه گفتم همون بازیی که حاضر نشدین بیان رو به روی ما تو زمین وف ...

🤣🤣🤣اخ اخ مگه برمیگشتن میگفتیم بیاین بابا کاریتون نداریم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

حیف کلاه پهلوی شروع شده وگرنه سرویسشون میکردم 

تو برو کلاه پهلویتو ببین جوجو  

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱
عزیزم کیسه ها رو بیخیال اینا به خودشون میگفتن متخصص آسیا بعد تو آسیا شیش تا گل خوردن کلن کارشون اینه ...

اخ قربون دهنت😂😂😂❤️

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
عامویی مسواک زدی شیرتو خوردی؟؟؟برو بخواب فرداااا خواب میمونیااااا

چند نفر بهت میگن بچه تو دلت مونده

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
عا همون

عافرین از سایه برو فقط🤣🤣🤣حواستم باشع سرراه به اکرم نخوری 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

🤣🤣🤣اخ اخ مگه برمیگشتن میگفتیم بیاین بابا کاریتون نداریم

اگه برمیگشتن که بدجوری دردشون میگرفت :)))))))

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱
ببین انقدر کوچیکه به چیزای کوچیک دقت میکنی حاشیه میری چون کم میاری

ببین رو پیشونی من چی نوشته؟؟؟

اره خودتی

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
یا خداا این رفت زبان اصلی😊

😂😂😂❤️

ببین رو پیشونی من چی نوشته؟؟؟ اره خودتی

نوشته رو پیشونیت من خرم 

اگه برمیگشتن که بدجوری دردشون میگرفت :)))))))

🤣🤣🤣انقد ک کیسع پدر داره کلیساهای اسپانیا پدر ندارن