2777
2789
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙پیروزی ای ها در چه حالین💙💙💙💙💙🤣🤣🤣🤣

درحاله قهوه اعی کردن کیسه کشا😎

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

🤣🤣🤣والا بخدا هنوز از فراره فرناز به ترکیه چندسالی نمیگذره شده افتخارشون یادشون نیس تیمشون داشت سق ...

آلزایمر گرفتن🥲😂😂😂😂

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وووس نفسسسسس کشششش سرور دل درد گرفتم جون جدت نگوووو حرررف نزن

معلومه از حشودی مردی

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

اینا اگه پنج سال پشت هم قهرمان میشدن زمین و زمانو بهم میریختن :)

الحق که شخصیت ندارین حتی یک درصد

برانکو یچیزی میدونس که میگفت :***

تنها افتخارات الانتون فیگور گرفتن سرمربی بچه تون و هارت و پورتاشه :)))

نه از اسیاتون(جررر) چیزی دیدیم نه از لیگتون

فقط ادعایید

از نظر تکنیک و فنی هم که صفرید :)  اگه این چند امتیاز معیشتی هم نبود که بازم زیرمون جا خوش کرده بودین :*

ولی من میفهمم این زرای الانتون واسه چیه

پنج سال زیر بودین بایدم با یه برد شفا پیدا کنین

دلم واستون میسوزه

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱
مگه پرسپولیس نیست؟ خدایا منو ببخش امشب خیلی دو به هم زنی میکنم.😏😏

من تورو میکشمممممم😂😂😂😂

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
اسممون رو ب اجبار عوض کردن چون تاج ی اسم شاهنشاهی بوده⁦☺️⁩کوچولو نمی‌فهمی اینا رو ک  در ضمن حا ...

گلم زر بزن ببینم خودت چی حالیته دوتا تکست تو چنلا ک نمیشه حرف

اصن بگو ببینم چندسالته🤣🥺اصن بگو ببینم وختی توپ از خطه عرضی میگذره چی بش میگن؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بیا بیا  نگا چ طرح حرف میزنه برو او ور بینم عامو

هرچی باشم سگ شرف به تو دارم

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
زیادی زر زر نکنا میام چکو چیلت میارم هم واست

یا خداا این رفت زبان اصلی😊

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
معلومه از حشودی مردی

حشودی

وااااااااای وااااای خدا حشودی

خدااااا ای چی بود خلق کردی ناموصن

حیف کلاه پهلوی شروع شده وگرنه سرویسشون میکردم 

بهونته

من تورو میکشمممممم😂😂😂😂

عشق فقط پرسپولیس😏😂

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
عزیزوم کنه نخندوووون حتی نگا سواد ی کیسه

عزیزم کیسه ها رو بیخیال اینا به خودشون میگفتن متخصص آسیا بعد تو آسیا شیش تا گل خوردن کلن کارشون اینه که شیش تا شیش تا بخورن الانم با پشتیبانی فدراسیون و داورا تا اینجا رسیدن که البته آخر فصل بازم ما قهرمانیم😎

🤣🤣🤣والا بخدا هنوز از فراره فرناز به ترکیه چندسالی نمیگذره شده افتخارشون یادشون نیس تیمشون داشت سق ...

اره امروز یکی گفت نصف جاماتون بدون بازیه

گفتم همون بازیی که حاضر نشدین بیان رو به روی ما تو زمین وفرار کردین ترکیه :)))

دهنشو بست

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱
هرچی باشم سگ شرف به تو دارم

عامویی مسواک زدی شیرتو خوردی؟؟؟برو بخواب فرداااا خواب میمونیااااا