2777
2789
عزیزوم کنه نخندوووون حتی نگا سواد ی کیسه

عزیزم مهم شعوره که تو نداری گمشو از تایپک سرورا بیرون 

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
کوچولو تو که معیار زیبایت شکمه برو عمو پورنگ ببین حتأ نمیدونی کسی که ورزش کاره شکم نباید داشته باشه

بیو پااایی سروم درد گرفت بچه

او بالو خوش میگذره انگااااااا

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

10دقیقه ده نفره😂😂تو ده دقیقه سه تا گل خوردین از ایمون زائدمون😂😂 دربی ۶    ۰😂 دربی س ...

🤣🤣🤣🤣🤣هنوز اسمه العین میاد جیغ میزنن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

وووس نفسسسسس کشششش سرور

دل درد گرفتم جون جدت نگوووو حرررف نزن

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
🤣🤣🤣🤣🤣هنوز اسمه العین میاد جیغ میزنن

بیچاره ها😂😂😂😂😂

وووس نفسسسسس کشششش سرور دل درد گرفتم جون جدت نگوووو حرررف نزن

ج ندش باو 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره لابد اصالت اینکه که با عوض شدن نظام اسم تیمتم عوض بشه بیبیییی :)))))

اسممون رو ب اجبار عوض کردن چون تاج ی اسم شاهنشاهی بوده⁦☺️⁩کوچولو نمی‌فهمی اینا رو ک 

در ضمن حالا باز خوبه ما بعد انقلاب گذاشتیم استقلال و تمام 

شما چی؟😂😂 

شرکت سی از سی_بوییمگ علی عبدی_بنیاد مصتضعفان_آزادی تهران _پیروزی و در نهایت تو سال نود شدین پرسپولیس 

اونم تا سال ۹۵ تو بازیا تو تلویزیون میگفتن پیروزی بابا مسعود اومد جمعش کرد😂😂😂😂

استقلالی ام و استقلالی خواهم ماند:) ک خ پ ت😔😂

زیادی زر زر نکنا

میام چکو چیلت میارم هم واست

بیو پااایی سروم درد گرفت بچه او بالو خوش میگذره انگااااااا

میدونی چرا سرت درد گرفت انقدر مابالاییم تا به خوای به مانگاه کنی تقلید کنی

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
بیچاره ها😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣والا بخدا هنوز از فراره فرناز به ترکیه چندسالی نمیگذره شده افتخارشون یادشون نیس تیمشون داشت سقوط میکرد فرناز ب بهونه دخترش در رفت بخاطره یه مشت دلار الان سنگه همون فرنازو میزنن ب سبنه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

زیادی زر زر نکنا میام چکو چیلت میارم هم واست

منو از کی میترسونی

میدونی چرا سرت درد گرفت انقدر مابالاییم تا به خوای به مانگاه کنی تقلید کنی

بیا بیا 

نگا چ طرح حرف میزنه

برو او ور بینم عامو

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙پیروزی ای ها در چه حالین💙💙💙💙💙🤣🤣🤣🤣

مگه پرسپولیس نیست؟

خدایا منو ببخش امشب خیلی دو به هم زنی میکنم.😏😏

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..