2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 108 پست
من عروسیم چندماه بعده  عقد بودم و همین چندوقت قبل رابطه کامل داشتم  و پشیمونم الان  ...

این چ حرفیه عزیزم 

اون الان هیجان داره 

بعدشم برای آقایون این موضوع اهمیت بیشتری داره 

اگه فقط برای رابطه میخاستت چرا ازدواج کرد باهات ؟ این همه دختر 

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌱🫀🌿
پزشکی قانونی نه تنها قدرت تشخیص داره بلکه متوجه میشه چندبار دخول صورت گرفته،حتی پرده بکارت قبل از دخ ...

بحث نمیکنم و نظرت محتترمه 

اما تا حالا فک کردی چرا وقتی ب ی نفر تجاوز میشه میگن فورا بیا پزشکی قانونی یا استحمام نکن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اسمو پاک نمیکنن اگه باکره نباشی؟ و طلاق بگیری🤯

متاسفانه بله

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
بحث نمیکنم و نظرت محتترمه  اما تا حالا فک کردی چرا وقتی ب ی نفر تجاوز میشه میگن فورا بیا پزشکی ...

کی این حرفو زده؟ شاید دلایل پزشکی داشته باشه من نشنیدم تا حالا

اما اینو بدون که طرف بهش تجاوز شده بعد کشته شده یک ماه از قتلش گذشته باز متوجه تمام جوانب شدن حالا دیگه طرف حی و حاضر و زنده باشه که درجا متوجه میشن 

بعضی از دوستان فقط بر حسب شنیده ها نظر میدن بدون اطلاعات کافی 

من نامزده خودم پزشکن و دوستاشونم همینطور 

من یبار  از یکی از دوستاشون ک پزشک زنانه ام بحثش اومد و پرسیدم حتی ایشونم گفتن مگه اینکه اسیب دبده باشه و رابطه خشن باشه میشه فهمید وگرن نه 

یکی از هم دانشگاهیام حدا شد تو عقد رابطه ام داشتن رفت دکتر برای نامه گفته بوده اومدم فقط چکاب شم و نوعشو بگید بهم وگرن رابطه نداشتم تازه میخئام ازدواج کنم نامه سلامت داده بودن

همه مردا همینن توخودت زن مردی میشی که قبلا رابطهاااااا داشته ؟؟؟؟؟ والا ن ب شعار همه زرنگیم م ...

چه خوش خیالی دختر

خیالت تخت مردی وجود نداره که رابطه نداشته باشه

همه ام مردا هم دنبال این چیزی که گفتی نیستن خیلی چیزای مهم تری وجود داره که براشون مهم باشه

اونایی که گیر شما افتادن اینجور ذهن عقب افتاده ای داشتن

والا دور و برم هزاران ادم دیدم که قبلا روابط شکست خورده داشتن یا مطلقه بودن دوباره ازدواجهای عالی کردن با پسر مجرد و با شعور که گذشته ی اون زن‌پشیزی براش اهمیت نداشته

شما به ادما و روابط و انتخابات بیشتر دقت کن چن بار دیگه به طلاق نرسی

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

من نامزده خودم پزشکن و دوستاشونم همینطور  من یبار  از یکی از دوستاشون ک پزشک زنانه ام بحث ...

یعنی رابطه رمانتیک باشه متوجه نمیشن؟ فقط رابطه های خشن رو متوجه میشن؟😂

گلم بله گواهی میدن بعضی خانمای دکتر چون نمیخوان طرف واسه ازدواج بعدیش مشکلی داشته باشه زیاد سخت نمیگیرن که البته کارشون اشتباهه اما اینکه این کارشون جرم هستش یا نیست رو دقیقاً نمیدونم 

چون تجاوز معمولا خشن انجام میشه و اسیب میزنه

نه بحث تجاوز نیست خیلیا ازدواجم میکنن خشنن عزیزم نامزد داری این چیزارو نمیدونی😁

تجاوز رو مثال زدم که متوجه بشی کامل همه چیو تشخیص میدن

یعنی رابطه رمانتیک باشه متوجه نمیشن؟ فقط رابطه های خشن رو متوجه میشن؟😂 گلم بله گواهی میدن بعضی خان ...

نه رابطه ا یک طبیعی باشه اسیب نزنه به اندام داخلیو نه 

من از ایشون نپرسیدم نامه میدی یا ن پرسیدم تشخیص میتونید بدید گفتن هیچکسسس توان تشخیص نداره د

این حرفو هیچجا نگیااااااا پزشک قانونی قدررررت تشخیص نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قبلا میگفتن دکترا قدرت تشخیص ندارن حالام میخان بگن پزشک قانونی تشخیص نداره بعد یه دختر نوجوان میخونه  به هوای حرف این خانوم گول میخوره بعد یه پسر شیاد میاد ازش سواستفاده میکنه دختره هم فکر میکنه کسی نمیفهمه.... جالبه بالاتر خودش گفته با دوس پسرم رابطه دخول دارم