2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 108 پست
نظرتون قابل احترامه ولی قبول ندارم ب قول دوستمون این یه نوع احترامه ک نمیخوان

چی بگم من اصلا متوجه احترامش نمیشم 

رابطه یه چیز دو طرفه ست 

لذت ببشترشم ک برای خانوماست 

اینطوری نیست ک طرف بیاد بگه تا بعد عروسی رابطه نداشته باشیم چون میخام بهت احترام بذارم انگار ک رابطه فقط حق مردِ 

ک با گذشتن ازش احترام بذاره 

البته ک فرهنگ هر کسی متفاوته ❤️

فقط طرز تفکر خودمو گفتم 🌺

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌱🫀🌿
زیر سقف رفتن سخت میشه  شوهره میگه خب حالا که زنم با اینجور رابطه مشکلی نداره  بزار بعد می ...

اخه خودِ رابطه داشتن تو عقدوجور کردن مکانش   

خییییلی سخته 

هر کسی باشه ترجیح میده زودتر ازدواج کنه 

البته بستگی ب فرد مقابلم داره 

5انگشت مثل هم نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلا میگفتن دکترا قدرت تشخیص ندارن حالام میخان بگن پزشک قانونی تشخیص نداره بعد یه دختر نوجوان میخونه ...

هر کس یه عقیده و باوری داره دوست عزیز دلیل نداره شما به من برچسب بزنی یا من به شما برچسب بزنم بخاطر عقایدمون 

فرهنگ من و اون اقا اهمیت به این موضوع نمیداد ارزش گزاریش روی این قضیه نبود 

بله رابطه بده اگه تو سن کم باشه یه ارتباطی باشه ک امروز با این باشی فردا با یکی دیگه ولی رابطه ای ک 3 سال 4 سال ازش میگذره در شرف ازدواجه و حرفا زده شده از دید من مشکل نداره

همه مردا همینن توخودت زن مردی میشی که قبلا رابطهاااااا داشته ؟؟؟؟؟ والا ن ب شعار همه زرنگیم م ...

برا زنها عیب نداره برا مَردها فقط عیب داره😂😂حالا بیای بگی من مجردم با یه مردی که قبلا متاهل بوده میخام ازدواج کنم همه میگن وای نه  حیفی تو اون قبلا ازدواج کرده نکن اینکارو ولی اگه بگی یه آقا خانومی میخاد که مجرد باسه و قبلا ازدواج نکرده باشه میخورنت که این مرد ارزش نداره یعنی چی مگه کسی ازدواج کرده حق زندگی نداره و اعتماد نکن بهش و از این حرفا

قبلا میگفتن دکترا قدرت تشخیص ندارن حالام میخان بگن پزشک قانونی تشخیص نداره بعد یه دختر نوجوان میخونه ...

دوستمون بالا گفتن عقد کردیم  بعد یکسال داریم جدا میشیم پس ببین تعهد  به این چیزا نیست پس یکی ک عقد نکرده 4 سال دووم میاره یکی دیگه ک محرمم هستن 1 سال 

چی بگم من اصلا متوجه احترامش نمیشم  رابطه یه چیز دو طرفه ست  لذت ببشترشم ک برای خانوماست ...

اکثر خانوما با رابطه تو عقد مخالفن،چی بشه بعضیا خودشون بخوان،یا اکثرا ب اجبار همسر قبول میکنن

من وقتی خودم راضی نیستم،میبینم ک همسرم ب خاطر من اصرار نمیکنه ب این میگن احترام 

هر کس یه عقیده و باوری داره دوست عزیز دلیل نداره شما به من برچسب بزنی یا من به شما برچسب بزنم بخاطر ...

من کاری به اعتقاد شما ندارم خانوم خوشبخت باشید ولی یه جبهه ای شکل گرفته که میگن دکترا تشخیص نمیدن بکارتو حالام شما میگی پزشک قانونی تشخیص نمیده آخه پزشک قانونی مو رو از ماست جدا میکنه چطور تشخیص نمیدن پزشک قانونی کسیو که سوخته جزغاله شده رو تشخیص میده که قبل سوختن با یه روش دیگه مُرده وبخاطر رد گم کنی سوزوندنش حالا شما میگی یه ذره پوست رو نمیتونه تشخیص بده پاره شده یا نه😅اونیم که شما گفتین بعده 72 ساعت معلوم نیست اصن یه چیز دیگس قضیش😅اون قضیش اینه که اگه کسی بهت تجاوز کنه بعده 72 ساعت دیگه  معلوم نیس اون شخص کیه ولی قبل 72ساعت بری میتونن تشخیص بدن که اون ادم کیه که باهات اینکارو کرده واین ربطی به بکارت نداره

من خودم، خودمو قبل و بعد رابطه توی آینه دیدم قشنگ فرقشو متوجه شدم آخه یه دکتر که کارشه چطور نمیفهمه اونم پزشک قانونی مخصوصا

من کاری به اعتقاد شما ندارم خانوم خوشبخت باشید ولی یه جبهه ای شکل گرفته که میگن دکترا تشخیص نمیدن بک ...

منم حرف و از خودم نگفتم 

از نامزدم و دوستشون و پزشک زنان خودم پرسیدم و این جواب و دادن بعدشم کی گفته پوسته  

بعد از چندسال رابطه دیدی خودتو؟شما سنگم یاهاش چن سال ور بری تغییر میکنه

دوستمون بالا گفتن عقد کردیم  بعد یکسال داریم جدا میشیم پس ببین تعهد  به این چیزا نیست پس ی ...

اصلا مسئله چیز دیگه ای بود فکر کنم متوجه نشدید من چیکار به رابطه شما دارم عزیزم هرجور دلت میخاد رفتار کن

این چ حرفیه عزیزم  اون الان هیجان داره  بعدشم برای آقایون این موضوع اهمیت بیشتری داره&nb ...

عزیزم ازونجایی ک اولین رابطمون من کاملا راضی نبودم بعد اون خیلی حساس شدم 😢، همش فکرای ناجور تو ذهنم میاد ، مرسی عزیزم با حرفات یزره آرومم کردی 

عزیزم ازونجایی ک اولین رابطمون من کاملا راضی نبودم بعد اون خیلی حساس شدم 😢، همش فکرای ناجور تو ذهنم ...

پس ب خاطر همینه ک حساس شدی 

ولی اینجوری خودتو اذیت میکنی عزیزم 

مردا عشقشونو با رابطه ابراز میکنن 

قربونت گلم خوشبخت باشی