2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 108 پست
حالا من یه چیز بگم ببین چقد ماها عجیب تریم ما تو دوران دوستیم داشتیم    

هیچ کس عجیب نیست 

یه سری چیزا برا شخص مهم نیست یا خانواده ها اون دوره ی مضخرف بکارت و ... رو از بین بردن 

بعضیا هستن هنووووز تو اون دوره سیر میکنن و از عروس انتظار نا به جا دارن

و یکی دیگه اینه که الانه پسرا فقط دخترارو مزه میکنن زیر دلشونو بزنه زندگی اون دختری که با شوهر عقدی و یا دوستش که باش رابطه داشته  از بین میره ( منظورم دخترایی که خانواده متعصب و قدیمی فکر دارن هست)

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

[QUOTE=227821128]یجور سر خودتو گول مالیدنه به هر حال تو یبار ازدواج کردی حتی اگر از شناسنامت پاک شه رابطه ناموفق دا ...[/QUOTE

بهتره خوب بخونین بعد ریپ بزنین

گفتم درسته همه میدونن ولی اینک از شناسنامم پاک بشه و ب طرف بگم اسمش نیست شناسنامم میفهمه ک دوشیزم

چیزی ک نود درصد اقایون امروزه اهمیت میدن متاسسسسسفانه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه چندماه عقد بودیم ک دیوونم کرد  آخرشم کار خودشو کرد  فقط بگم خوشبحالت خواهر

راضیما،ولی خب بعضی وقتا میگم نکنه خیلی گرم نیس ک واسش مهم نیس قبل و بعدش

ولی بعد میبینم ن اینطور نیس،ب خاطر خودم میگ،بعد اولین بارم خونه ی خودمون دوس داره

[QUOTE=227821128]یجور سر خودتو گول مالیدنه به هر حال تو یبار ازدواج کردی حتی اگر از شناسنامت پاک شه ...

به مردی که معیار پاکی ترو دوشیزگی می دونه اعتماد نکن

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

به مردی که معیار پاکی ترو دوشیزگی می دونه اعتماد نکن

همه مردا همینن

توخودت زن مردی میشی که قبلا رابطهاااااا داشته ؟؟؟؟؟

والا ن

ب شعار همه زرنگیم

موفق باشی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

وای جوونامون چقد هوووولن والا ما ۱ سال و ۲ ماهه عقدیم،عروسیمونم ۳ ماه دیگس،تا حالا حرفشو نزده نمید ...

شما عجیبی🤣🤣🤣🤣

دیگه حرفش که طبیعیِ

مردا اکثرا میگن

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤
شما رابطه دخولیم میکردی اسمشو پاک میکردن  پزشکی قانونی  قدرت تشخیص نداره عزیزم

پزشکی قانونی نه تنها قدرت تشخیص داره بلکه متوجه میشه چندبار دخول صورت گرفته،حتی پرده بکارت قبل از دخول به چه شکلی بوده و خیلی چیزای دیگه

لطفاً آگاهی کامل ندارین از چیزی راجع بهش صحبت نکنین😁

پزشکی قانونی نه تنها قدرت تشخیص داره بلکه متوجه میشه چندبار دخول صورت گرفته،حتی پرده بکارت قبل از دخ ...

ینی انقددددد قوی ان و وارد ک نگو

تعجب کردم از حرف ایشون...

هیچ کس عجیب نیست  یه سری چیزا برا شخص مهم نیست یا خانواده ها اون دوره ی مضخرف بکارت و ... رو ا ...

اخخخخ دقیقااا من کار به مضخررف بودن یا نبودنش ندارم چون ب هر طرز فکری احترام میزارم اما کافیه کسی بفهمه قبل از ازدواج رابطه داشتی حمله میکنن بهت و هزااار تا برچسب میچسبونن یا میگن این پسره فقط واسه این مسئله باهاته و ی ماه دیگ ولت میکنه 

نمیفهمم چرا میگین اشتباهه؟ مگه شوهرش نیست؟ حتما باید عروسی بگیرن بعد رابطه داشته باشن؟ مگه مهم عقد ...

زیر سقف رفتن سخت میشه 

شوهره میگه خب حالا که زنم با اینجور رابطه مشکلی نداره  بزار بعد میریم سر خونه زندگیمون چه عجله ایه و.....

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒