2777
2789
عنوان

چهارشنبه سوری 😍😍

151 بازدید | 7 پست

وای خیلی ذوق دارم... سال پیش زنموم آش ریخت روش کوفتمون شد ... اما امسال نمیخوام خونه مادربزرگم برم ب مامان و بابام میگم خونه خودمون باشیم

حالا ترقه های پارسال و دارم یکم هم میخرم 😁😁😁 میخوام یکی دوتا ام نارنجک بگیرم ... کپسولی دارم ولی کمه 

بعد اگه کسی بلده چجوری نارنجک دستی درست کنم لطفا راهنمایی کنه ...پارسال درست کردم  فقط دود کرد زیادم دود کرد 😐😁😂

بی خیال نارنجک و ترقه

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا خوشم نمیاد تو هرکوچه ای در حال سروصدا کردنن این مراسما باید جا مشخصی داشته باشه نه اینکه اسایشو از همسایه ها بگیره والا شاید یکی مشکلی قلبی داره خودم باردارم حالا باید هی از صدای ترقه بپرم هوا ...درصد حوادث این روزم که فاجعه اس یه جشن ومراسم نمیتونیم مثل ادم برگزار کنیم🤕🤕🤕

من اصلا خوشم نمیاد تو هرکوچه ای در حال سروصدا کردنن این مراسما باید جا مشخصی داشته باشه نه اینکه اسا ...

ابن که بله ما محوطه مون بازه جای خوبیه ولی محوطه و کوچه های تهران تنگ  یدونه ترقه میندازی یکی رد میشه خدایی نکرده میترکه چیزیش میشه

شماام که انشالله بچه تون سالم بدنیا بیاد عزیزم ..

ابن که بله ما محوطه مون بازه جای خوبیه ولی محوطه و کوچه های تهران تنگ  یدونه ترقه میندازی یکی ر ...

خدایی باید جایی باشه برای این جشن بالاخره اونایی که میخوان برن حالشو ببرن ...مرسی عزیزم سلامت باشی🌹🌹