هستی_هستدم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3703 عنوان نهایی یا کنکور 86 بازدید | 10 پست از الان بخوام شروع کنم کدوم اولویت هستاگه فقط دوازدهم بخونم میتونم درصد خوبی تو کنکور بزنم خوب بنظرم در حد ۲۰ تا ۴۰ هست هستم ولی خسته ام😞❤️🩹 امروز | 07:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah_tabann عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 9853 دوازدهم مطالب بیشتریو پوشش میده هم نهایی بخونش هم کنکوری با هم جلو ببر نهاییت خوب بشه یه درصد ۲۰-۳۰ بزنی رشته های پیرا میاری 🌸🌸🌸
هیچ،هیچ،هیچها عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 218 ببین ظرف قبولی دانشگاهت با نهایی پر میشه با کنکور سر ریز میشه تا وقتی ظرفتو پر نکردی نمیتونی سرریزش کنی پس فعلا فقط نهایی دوازدهم رو برای نهایی بخونی کنکور هم یه مقداری میتونی بزنی
هستی_هستدم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3703 یا ندارهاگه میخوای قوزقوزاباد بیاری یکیشو بخون فقط الان پایه دوازدهم کامل بخونم بعد تست هم میزنم دیگ چکار کنم😢 هستم ولی خسته ام😞❤️🩹
هستی_هستدم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3703 ببین ظرف قبولی دانشگاهت با نهایی پر میشه با کنکور سر ریز میشه تا وقتی ظرفتو پر نکردی نمیتونی سرریزش ... دقیقاً منم همین فکر شما رو میکردم😁🙏تا هفته سوم فروردین میتونم دوازدهم تموم کنم در کنارش تست هم بزنم بعد سه هفته دیگ میمونه تا کنکور یه چند تا همایش جمع بندی ببینم و آزمون بدم😑😂 هستم ولی خسته ام😞❤️🩹
هیچ،هیچ،هیچها عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 218 دقیقاً منم همین فکر شما رو میکردم😁🙏تا هفته سوم فروردین میتونم دوازدهم تموم کنم در کنارش تست هم بزن ... اره همین بهترین کاره ما مورد داشتیم پارسال با همین رویه کنکور در حد ده بیست درصد زده بود الان پزشکی یکی از شهرستانها میخونهنهایی ها خردادن هفته سوم اگه تونستی دوازدهم رو تموم کنی کلی وقت داری سوال نهایی و اینا حل کنی 😍
هستی_هستدم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 3703 اره همین بهترین کاره ما مورد داشتیم پارسال با همین رویه کنکور در حد ده بیست درصد زده بود الان پزشکی ... وای مرسی سیسی خیلی انگیزه دادی😘🎀کاش داروسازی زابل بیارم:) هستم ولی خسته ام😞❤️🩹
هیچ،هیچ،هیچها عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 218 وای مرسی سیسی خیلی انگیزه دادی😘🎀کاش داروسازی زابل بیارم:) قربونتتت❤️مطمئن باش اگه کوتاه نیای میاری چون نهایی الان قبولی رو خیلی راحت کرده انشالله بیای و خبر قبولیتو برام بیتری😍