2777
2789
عنوان

خونه تکونی

92 بازدید | 12 پست

ما زیاد اسون میگیریم یا شما زیاد سخت

😐 ما هرسال نزدیک سه ساعته فقط خونه تکونیمون

یه جارو میکشیم یه گردگیری میزا یه طی کشیدن یه دستمال کشی رو کریستالا 

هشت ساله فرشامونم نشستیم😐😂البته این ک چون خیلی خوشگله حیفمون میاد روش روفرشیم میندازیم بی تاثیر نیس روفرشیارم یه ربع میندازیم تو لباسشویی در میاریم

پرده هامونم تمیزه واقعا حیفه الکی در بیاریم تازه یجوریه پرده هامون ک نصب دوبارش خیلی سخته

سخت نگیرین بابا الکی خودتونو خسته نکنین مهم تمیز بودنه ک تمیز میشه دیگه😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش بنظرم اینجوری تمیز نمی شه.

سخت گیر هم نیستم.

اما پرده رو یک سال نشوری که بوی خاک می ده.

چه رسد به رنگش.

از روفرشی هم خوشم نمیاد

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

زیر فرشها چی پشت کمد ها پشت یخچال زیر کابینت‌ها توی کمد دیواری پتوها و .......کلی جاهای  دیگه😢😢

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

من کل ظرفای کابینتامو شستم جاشونو دستمال کشیدم گذاشتم سرجاشون دیوارارو با وایتکس و تایید شستم یخچالو کامل شستم کف آشپزخونه رو شستم گلیم و فرش و همه رو میدم قالیشویی پتو و ملحفه ها و پرده هم میشورم