_mhcm مدیر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 231 عنوان جهيزيه | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 47 پست به نظرتون يه جهيزيه كامل البته با در نظر گرفتن و قيمت و مراعات كردن قيمت ها چند ميليون ميشه ؟😅 1400/12/04 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7676asal عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1367 اخه ادمم بره ارزون بخره وسايل برقي رو ميترسه فردا خراب بشه 🤦🏻♀️ گرون بخري هم كه سر به فلك ميكشه و ... چرا خب لباسشویی دوو بخر یا پاکشوما هستن مارکایی که برند نیستن ولی خوبن برا ارامشم یه صلوات میفرستی🥺🙏
آناکارنیا عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 9030 یخچال و لباسشویی تلویزیون جی پلاس مبل و تخت و نهار خوری ۱۰۰ شد پرده ۳۰ شد ماشین ظرفشو ... تو میگی ایرانی و الکی خریدم اینا که الکی و ایرانی نبودنمنم لباسشویی الجی ظرفشویی بوش یخچال سامسونگ و همه خرده ریزه هام مارک شد ۳۰۰ همش ظرف و ظروفمم همه مارک بودن مگه چند سرویس ظرف خریدی ۵۰ شد ✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 اره ولی جنس خوب هم ک بخری میشع ی عمراستفاده کرد خب کمترشم هست که خوب کار کنهمثلا جای ساید الجی ... بالا پایینی یا دوقلوشو بگیره مثلاا تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 یخچال و لباسشویی تلویزیون جی پلاس مبل و تخت و نهار خوری ۱۰۰ شد پرده ۳۰ شد ماشین ظرفشو ... از جی پلاس ها راضی هستی؟ تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 با 200 م میتونی یه جهیزیه معقول و خوب بگیری این جرواجرهارو ول کن بری بحرشون همونان 100 م میخرن چندب ... میشه بوست کنم؟🤣❤ تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
نازنین۱۳۶۱ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 4835 از جی پلاس ها راضی هستی؟ ببین من یخچال خونه خودم بوش هست و این یخچال رو ۱ ماه خریدم فکر کنم خوبه به نسبت قیمتش
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 اسی من خودم لیست نوشتم خبقیمت تک تکشو گرفتم از چندتا فروشگاههمون نهایت ۲۰۰ میشه همه چی هم که بخری تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 ببین من یخچال خونه خودم بوش هست و این یخچال رو ۱ ماه خریدم فکر کنم خوبه به نسبت قیمتش لباسشوییش چطوره؟ تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
آناکارنیا عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 9030 عزیزم شما کار درست رو میکنی انشالله راحت برات همهچیز جور میشه اینروزا یچیزایی رو میخرن مردم که فق ... دقیقامن جهیزیم فقط ساده لوکس کاربردی بود بدون یکدونه دکوری همون فامیلایی ک منبت چوبای مبلشون ب سقف میرسید انقدر خوششون اومده بود همه میخوان تغییر دکور بدن کلی از جهیزیم عکس گرفتن ✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤
نازنین۱۳۶۱ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 4835 پرده سی میلیونی معمولیه؟عجبا😅 خوب عزیزم من یکی از دیوارهامون که ارتفاعش ۶ متر هست کلش پرده میخوره البته ویلا هست و خونه نیستا بعد نیایید بگین مگه میشه ۶ متر
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 خوب عزیزم من یکی از دیوارهامون که ارتفاعش ۶ متر هست کلش پرده میخوره البته ویلا هست و خونه نیس ... اها درستهمبارکتون باشه😘 تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
نازنین۱۳۶۱ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 4835 تو میگی ایرانی و الکی خریدم اینا که الکی و ایرانی نبودن منم لباسشویی الجی ظرفشویی ب ... جی پلاس کجاییه ایرانیه دیگهفقط ماشین ظرفشویی سامسونگ گرفتم
نازنین۱۳۶۱ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 4835 من کلا گفتم که بدونید خیلی همه چی گرون شده من سال ۸۹ جهیزیه خریدم خیلی خیلی ارزون تر از این حرفا اما این بار که رفتم خرید واقعا همه چی گرون شده و قیمت ها بی ثبات
_mhcm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 231 من دختر خالم خریده الان صد وهفتاد اینا شد تقریبا همین تازیگیا تقریبا همه چی هم خرید... فقط برقیای ... مرسي گلم❤️👌🏻
_mhcm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 231 عزیزم شما کار درست رو میکنی انشالله راحت برات همهچیز جور میشه اینروزا یچیزایی رو میخرن مردم که فق ... مرسي عزيزم ❤️