2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشدت زیاد

خدا به همه‌ی پدرو مادرا کمک کنه

خواعشا اگه دختر یا پسرید سخت نگیرید اینچیزارو برای پدرومادرا خوشبختی بااینچیزا ساخته نمیشه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

بستگی داره کلا به خود طرف یکی با ۲۰۰تومنم میتونه جهیزیه بخره ولی یکی با ۲۰۰تومن فقط لوازم برقی میخره 

ولی بنظرم اگه یخچال لباسشویی معمولی برداری سرویس مبلم ۳۰تومنی اینا بخری میشه با ۲۰۰تومن خرید

برا ارامشم یه صلوات میفرستی🥺🙏
بشدت زیاد خدا به همه‌ی پدرو مادرا کمک کنه خواعشا اگه دختر یا پسرید سخت نگیرید اینچیزارو برای پدروم ...

من كه واقعا خودم سخت گير نيستم خيلي چيزاي غير ضروري رو هم حذف كردم چيزايي كه واقعا لازمه ميخرم

والله به قيمت ها اعتبار نيست 😂

بنظرم حرفای اینارو زیاد باور نکن اقوام من اکثرا بازاری و خیلی پولدارن مثل جهیزیه هاشونم هیچ جا ندیدم همش چوب تبریزو فرش دستبافو اینا این قیمتای نی نی سایتیا درنیومد  اما فامیلای پدریم همش خنزل پنزل الکی میخرن و بعد از دروغ قیمت نجومی میگن  اینجاهم خیلیا همینن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
قرار نیست که همه یخچال ۵۰ میلیونی بخرن مناسبترم میشه گرفت 

اره ولی جنس خوب هم ک بخری میشع ی عمراستفاده کرد

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
بستگی داره کلا به خود طرف یکی با ۲۰۰تومنم میتونه جهیزیه بخره ولی یکی با ۲۰۰تومن فقط لوازم برقی میخره ...

اخه ادمم بره ارزون بخره وسايل برقي رو ميترسه فردا خراب بشه 🤦🏻‍♀️ گرون بخري هم كه سر به فلك ميكشه واقعا سخته شرايط

من كه واقعا خودم سخت گير نيستم خيلي چيزاي غير ضروري رو هم حذف كردم چيزايي كه واقعا لازمه ميخرم

عزیزم شما کار درست رو میکنی

انشالله راحت برات همه‌چیز جور میشه

اینروزا یچیزایی رو میخرن مردم که فقط دکور بالای کابینتاست

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
مگه چی خریدی که ۳۰۰ شد و معمولی بود!

یخچال و لباسشویی تلویزیون جی پلاس 

مبل و تخت و نهار خوری ۱۰۰ شد

پرده ۳۰ شد 

ماشین ظرفشویی سامسونگ 

۵۰ تومن ظرف و ظروف 

۳۰ تومن فرش 

۱۰ تومن رختخواب

پول تشک تخت 

البته من ۲ تا تخت ۲ نفره و ۱ دونه تکی خریدم

با اين گروني فك كنم ٣٠٠ اينا باشه

من دختر خالم خریده الان صد وهفتاد اینا شد تقریبا

همین تازیگیا

تقریبا همه چی هم خرید... فقط برقیای کوچیکو چیزای واجب خریده.... یخچال هیمالیا گرفت ۱۶ تومن هم قشنگه هم خراب و اینا نمیشه چندنفر دارن خوب کارداده

مبلاش ۱۷ تومن شدن نمیدونم چ مدلی هستن ولی دیدم از جنسشون تعریف میکرد

لباسشویی ال جی هفت کیلویی ده تومن

گازشو نمیدونم چ مارکی گرفت ولی ده تومن شد خارجی هست اینم

فرشش ۱۱ تومن 

میزناهار خوری ۴ نفره گرفته نمیدونم چقد شد

آینه کنسول دو و هفتصد شد

بقیه چیزاشو در جریان نیستم

ولی چیز خاصی کم نداره مارکای بد و الکی هم نگرفته جهیزیه تقریبا خوبی هست

اینارو گفتم که بدونی میشه😅

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
یخچال و لباسشویی تلویزیون جی پلاس  مبل و تخت و نهار خوری ۱۰۰ شد پرده ۳۰ شد  ماشین ظرفشو ...

پرده سی میلیونی معمولیه؟عجبا😅

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
بنظرم حرفای اینارو زیاد باور نکن اقوام من اکثرا بازاری و خیلی پولدارن مثل جهیزیه هاشونم هیچ جا ندیدم ...

آره واقعا ادم تا نره بازار و نبينه قيمت ها دستش نمياد منم فك كنم با ٢٠٠ حالا شايد كم يا يكم بيشتر حل بشه