2777
2789
عنوان

طلاق؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این بار دومه. سری اول رفت کمپ و اومد بیرون سر دو هفته و مجدد شروع کرد و چون خونه هم نداشتیم و ...

شاید بعد ۶ ماه واقعا عوض شد.فعلا از نظر من طلاق نگیر و واسش شرط و شروط بزار.اطرافیان من هستن کسایی ک بعد ۱۲ بار ترک آدم شدن‌فقط تشویقش کن کلاسای ان ای بره.طلاقم سختیای خودشو داره.مخصوصا بچه هم داشته باشی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

عزیزم به نظرم تو که تا الان صبوری کردی یه کم دیگم صبوری کن و کنارش باش ان شاالله سالم و عاقل میشه بعد ترک کردن.ولی مردی که معتاد میشه اگه زنش پشتش باشه و درکش کنه تو زمانی که ترک واقعا اگه زندگیش براش مهم باشه خوب میشه.من یکی از اقوام نزدیکم شوهرش معتاد شد ولی خیلی همراهیش کرد قشنگ یک سال هیچ جا نمیرفت و خیلی شوهرشوهمراهی کرد الانم هرسال براش به مناسبت ترک تولد میگیره

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
دختر داری یا پسر ؟ اگر میخای بعدش ازدواج کنی و دخترتو ببری زیر دست ناپدری بنظرم طلاق نگیر چون تجاوز ...

اینجوریم نیست پدر هم بوده به بچه ش تجاوز کرده یا کشتش تازه پدر بلا سر بچه بیاره ادم نمیتونه مجازاتش کنه ولی ناپدری از قانون میترسه . ما خودمون یه فامیل داشتیم دوتا دختر داشت الان ازدواج کرده با اقایی که یه دختر داره و زنش فوت شده بود بچه ها با هم دارن بزرگ میشن ادم اگه انتخابش درست باشه این موارد پیش نمیاد 

این همه صبر کردی یه سال دیگه هم صبر کن اگر اوضاع تغییری نکرد اقدام کن. چون امیدواره یه فرصت بهش بده ...

خودش که برای بار دوم به اختیار خودش نرفته و تمام تقصیرات رو میندازه گردن اطرافیان. نمی دونم چرا فقط دنبال یه دلیل یا یه کسی میگردم که بهم بگه صد در صد برو دنبال جدابی. با یه بچه سخته اما سختر موندن با یه آدم معتاد. 

چقدر شرایط سختیه. به نظرت بعداز درمان اعتیادش ، میتونه خودشو جمع و جور کنه ، برای ساختن یه زندگی پا ...

عزیزم آدمیه که اگه بخاد میتونه از صفر شروع کنه اما برای دوباره شروع کردنش یه حامی میخاد کسی که از نظر عاطفی و محبت این چیزا پشتیبانش باشه. اما من به خاطر همون روزای سخت  تو خودم نمیبینم که بتونم از اون نظرها پشتیبانش باشم. یعنی خودش یکی یکی فرصتها رو از دست داد. 

اگر پشیمونه کمکش کن بازم فرصت بده ک بعدها نگی کاش بیشتر فرصت میدادم 

یعنی چندبار فرصت دادم. یعنی تا اینجای زندگی باهاش مومدم و کلی چیزا علاوه بر روحی، مالی هم از دست دادم که فردا روز نگم چرا لیشتر فرصت ندادم. الان اصلا تمایل ندارم نه باهاش حرف بزنم و یا حتی راجبش ف کنم.  

اگه از پس خودت و بچه ت برمیای، جدا شو. اگه نمیتونی و قراره خدای نکرده آواره بشین یا بچه رو بدی به همچین مردی، سعی کن همین زندگی رو تا جایی که میشه بسازی.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خیلی سخته واقعا من بودم بین این دوراهی طلاق رو انتخاب میکردم چون ادمیم که میبخشم ولی نمیتونم فراموش ...

می دونی عزیزم اون دوست داره زندگی کنه ولی رفتار و اخلاق من و علاقه ای بهش نداشتن ف میکنم بیشتر باعث بشه بره سمت اعتیاد چون علاقه ای دیگه بهش، برام نمونده. 

اگه از پس خودت و بچه ت برمیای، جدا شو. اگه نمیتونی و قراره خدای نکرده آواره بشین یا بچه رو بدی به&nb ...

خوب زندگی بعد از طلاق تو این دوره زمونه با یه بچه سخته وای خوب باید تلاش کنم بتونم کار پیدا کنم.. اما در کل خانواده همسرم پشت من هستن، یعنی خوب دیدن که تو شرایط سخت بودم و حتی پدر شوهرم گفت هر زمان اگه تصمیمت به جدایی هم بود من تو هرجا که بگی میام و میگم حق با توئه. نمی دونم خودمم هم گیج شدم هیچ امیدی بهش ندارم البته چون دیگه تو خودم نمیبینم که بتونم از نظر عاطفی حمایتش کنم.  

خوب زندگی بعد از طلاق تو این دوره زمونه با یه بچه سخته وای خوب باید تلاش کنم بتونم کار پیدا کنم.. ام ...

رو حرف خانواده شوهرت حساب نکن. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.