2777
2789
عنوان

طلاق؟؟؟؟؟

350 بازدید | 32 پست

سلام دوستای جدید. امیدوارم همگی نظر بدید و من بتونم از نظرهاتون استفاده کنم و تصمیم درست بگیرم 

36سالم و یه بچه 5ساله دارم. اول زندگیم خوب بود گرچه شوهرم بیشتر دوسم داشته. اما بعد از به دنیا اومدن بچم فاصله زیادتر شد به قدری که شوهرم برای کار جایی رفت کم کم متوجه شدم اعتیاد پیدا کرده. بعد بهم خیانت کرد. در واقع مشکلات زندگی های اینچنینی رو دارم. سر همین داستانها یه شخصی سر شوهرمو کلاه گذاشت و پولایی مردمو برد اما بدهی هاش موند برای شوهرم. کم کم تو زندگیمون هر چی داشتیمو نداشتیمو از دست دادیم. خونه حتی پول پیش این چیزا... الان هیچ علاقه ای به ادامه زندگی باهاش ندارم  به خاطر ضربه های که خوردم. شوهرم کمپه و من خونه پدر ومادرم. حتی بعد از بیرون اومدنش خونه ای نداریم و نه وسایلی برای زندگی..  تمام تلاشم به اینه که جدا بشم ولی باز میگم نکنه اشتباه کنم اونم بخاطر بچم.. اما قلبا و عقلن دلم میخاد جدا بشم چون هیچ حسی ندارم اما شوهرم نمیخاد جدا بشیم و امیدواره . حالا بنظرتون راه درست رو میرم یا نه؟؟  

تعداد رای : 5
نظرسنجی
.
4
80%
.
1
20%

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه ترک کرد و تعهد داد ببخشش و به زندگیت برگرد.شاید همه چی درست شد.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

چقدر شرایط سختیه.

به نظرت بعداز درمان اعتیادش ، میتونه خودشو جمع و جور کنه ، برای ساختن یه زندگی پاک جدید تلاش کنه ؟؟؟

بالاخره تو این سالهایی که باهاش زندگی کردی ، میشناسیش. امکان تغییرش وجود داره ؟

اگه آره . بهش یه شانس دوباره بده .

ولی بدون زمان میبره دوباره از صفر زندگی ساختن .

عزیزم خیلی تصمیم سختیه حرف اینده ی طفل معصوم‌ پیش رو حتما برو پیش ی مشاور خبره

مرسی عزیزم. یه سری مشاوره رفتم مشاوره که دادگاه قبل طلاق میفرسته. اونا بهم می گفتن تادیر نشده یا مجدد باردارنشدی جدا شو اما به خاطر بچم کوتاه اومدم و اوضام بدتر شد. 

من دلم نمیاد به دشمن خودم هم بگم طلاق بگیر 😭😭😭😭😭

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
مرسی عزیزم. یه سری مشاوره رفتم مشاوره که دادگاه قبل طلاق میفرسته. اونا بهم می گفتن تادیر نشده یا مجد ...

اگه مشاور گفته دیگه نمی دونم منم شوهرم بعد دنیا اومدن بچه ی مدل دیگه شده حتما اون موقعه هم‌شرایطش سخت بوده شوهرتون ک رو اورده ب اعتیاد...‌

اگه ترک کرد و تعهد داد ببخشش و به زندگیت برگرد.شاید همه چی درست شد.

عزیزم این بار دومه. سری اول رفت کمپ و اومد بیرون سر دو هفته و مجدد شروع کرد و چون خونه هم نداشتیم و جای زندگی و کمتر خونه پدرش میرفت اوضاش بدتر شد و الان کمپ اجباریه و باید تا 6ماه بمونه 

مرسی عزیزم. یه سری مشاوره رفتم مشاوره که دادگاه قبل طلاق میفرسته. اونا بهم می گفتن تادیر نشده یا مجد ...

اخه میگی توی کمپه و امیدواره 

با کامنت قبلی دوستمون موافقم ببین میتونه؟

خیلیا تو مرحله ترک کس دیگری شدن

خیلی سخته واقعا من بودم بین این دوراهی طلاق رو انتخاب میکردم چون ادمیم که میبخشم ولی نمیتونم فراموش کنم و بگذرم ولی اگه فکر میکنید علاقه ای بهش داری یا مشتاق تغییر کردنه بازم یک سال فرصت بده اگر نه هر چه زودتر جدا بشی بهتره چون با توجه به اعتیادش میتونی یه سری امتیازا مثل حضانت بچه رو بگیری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز