2777
2789
عنوان

بین شوهر و بچه کدوما انتخاب میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 29 پست
دارم اتفاقا گلم 

درکش برام سختع

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفر اول قلبم بچه هامن مخصوصا دخترم که حس میکنم تپش قلبم رو صدای اون تنظیم شده

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

از بچه بی معرفتی زیاد دیدم ولی همسرم نه

مگ چن سالشع بچتون

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894
بماند گلم میترسم آشنا اینجا باشه عزیزدل

آها,هرجور راحتی گلی

چون بچه نداری گقتی داداش. بچه ک بیاد ادم خودشم یادش میره چ برسه داداش. و در ضمن زن بگیره مطمئن باش ع ...

موافقم 

منم برادرم رو خیلی خیلی خیلی دوست داشتم .حیف با زن بدی ازدواج کرده 

یادش افتادم بغضم گرفت 

من به خاطر تعصبی که روی بچه ها دارم بچه رو انتخاب میکنم

ولی من مجردم که😐)💔

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............

خانمهای محترمی که بچه را انتخاب کردن آیا شما حاضرید دو ساعت بچه اتون و بسپارید به همسایه،بللللله 

همسرتون رو چی حاضرید،خییییییییر 

بچه به محض اینکه از آب و گِل دربیاد شمارو فراموش  می‌کنه و فقط زن و شوهر هستن که برای هم می مونند