2789
عنوان

خیاط بدقول

563 بازدید | 31 پست

شماهم از خیاط بدقول بدتون میاید

من خودم خیاطم خیلی سعی میکنم  بدقول نشدم و سروقت لباس هارو تحویل بدم  ولی بعضی وقت ها نمیشه چون مغازه ندارم تو خونه خیاطی میکنم یه بچه کوچیک شیر خوار دارم .خونه داری .غذا. دخترم رو مهد میبرم و میارم  خیلی سخته  

الانم ۵  تا مانتو برای عید پیشمه با یه عالمه بالشت که باید بدوزم ولی هنوز هیچ کارنکردم 

شبا بچه هارا میخوابونم برش میزنم  چون سروصدا میشه نمیتونم بدوزم  تاصبح بشه برم بدوزم بچه هام هم موقع دوخت تو دست و پام هستن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این مدت مادر کسی بگو بیاد بچه ها رو نگه داره خیاط من که گفته برو زنگ میزنم 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
مادرم خیاطه به موقع تحویل میده فقط دم عید سرش شلوغه لباسای من و دقیقه نود میدوزه🥲

مادر منم خیاطه دم عید سرش خیلی شلوغ میشه ولی من لباسامو تو پاییز میدوزم اماده میزارم که دیگه عقب نیوفته من دیوانه میشم لباسم دقیقه نود حاضر باشه

مادر منم خیاطه دم عید سرش خیلی شلوغ میشه ولی من لباسامو تو پاییز میدوزم اماده میزارم که دیگه عقب نیو ...

اخه لباسای عید این موقع ها میاد آدم میفهمه مد امسال چیه

ی سال ما چمدون بسته بودیم بالا سر مامانم کمر لباس من ایراد داشت مونده بودیم درستش کنه بعد بریم سفر وای چقد بد بود😂

لباس خودم و دخترم دقیقه نوده

من اصن دیوانه میشم اینطوری.الان مثلا دم عیده پارچه پاییز و زمستونیا حراج خوردن.من یه عالم رفتم خریدم برا سال دیگه از الان دونه دونه مدلشو در اوردم هر کدوم چطوری باشه.مدلمم یه طوریه که تا ی سوز بیاد میخوام غر بزنم مغز بخورم که برا منو زود تر بدوز.من اصلا صبر ندارم.سر خاستگاری خواهرم انقدر غر زدم لباس من یه ماه قبل خاستگاری حاضر بود.خودمم بلدم کمک میکنم

اخه لباسای عید این موقع ها میاد آدم میفهمه مد امسال چیه ی سال ما چمدون بسته بودیم بالا سر مامانم کم ...

بیچاره مامانتون 

من برعکس برای مامانم میدوزم همیشه غرمیزنه ایراد میگیره درحالی که خیلی من تمیز و خوب میدوزم ولی مامانم  به چشش نمیاد حالا چند بار بره خیاطی دیگه گند زدن تو لباس یه عالمه هم پول گرفتن هیچی هم نمیگه