2777
2789
عنوان

خیاط بدقول

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 31 پست
اخه لباسای عید این موقع ها میاد آدم میفهمه مد امسال چیه ی سال ما چمدون بسته بودیم بالا سر مامانم کم ...

من با مد اخه کار ندارم مدله خودمو میخوام.برا ماهم پیش اومده.قرار بود برا شب یلدا خواهرم تازه عروس بود یلدایی بیارن.خواهر من انقدر دس دس کرد که صبه شب یلدا مادرم تازه پارچه خرید یک ریز نشست تا شب فوری تحویل داد لباسو

من اصن دیوانه میشم اینطوری.الان مثلا دم عیده پارچه پاییز و زمستونیا حراج خوردن.من یه عالم رفتم خریدم ...

چقدر عجولی دختر  من اینقدر ریلکسم   مثل خواهرمی همیشه لباس پیش من داشته باشه هی یاداوری میکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقدر عجولی دختر  من اینقدر ریلکسم   مثل خواهرمی همیشه لباس پیش من داشته باشه هی یاداوری می ...

نمیتونم تحمل کنم خل میشم.😁عوضش خواهرم انقدددرررر ریلکسه انقدرررر ریلکسه.

همیشه با عکس فرستادن مشکل دارم نمیاد چرا هی کلیک میکنم نمیشه میخوام چند نمونه بفرستم

خانومی من یه بلوز برا پسرم امروز دوختم با کمک خوهرم 

اما قدش کوتاه شده 😭😭😭 نمیشه کاریش کرد به نظرتون ,سفید ساده تست

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
خانومی من یه بلوز برا پسرم امروز دوختم با کمک خوهرم  اما قدش کوتاه شده 😭😭😭 نمیشه کاریش کرد ...

دیدی زیر بلوزا کش میدوزن قسمت سر استین و پایه بلوز هم میتونی کش پهن بخری بدوزی هم میتونه یه تیکه رنگ مخالف بهش بدی مثلا مدلش باشه. 

بیچاره مامانتون  من برعکس برای مامانم میدوزم همیشه غرمیزنه ایراد میگیره درحالی که خیلی من تمیز ...

مامانم هرسال عید فرصت نمیکنه برای خودش بدوزه ولی برای من شده شبا نخوابه میدوزه 

درکل از اسفند ماه متنفره خیلی سرش شلوغه روش نمیشه به مشتری هاش بگه کار قبول نمیکنم دیگ

اره بعضیا خیاطا خیلی اذیت میکنن پول زیادی ام میگیرن🤐

خانومی من یه بلوز برا پسرم امروز دوختم با کمک خوهرم  اما قدش کوتاه شده 😭😭😭 نمیشه کاریش کرد ...

اگه بلوز مردانه منظورته فک نکنم کاری بشه  اما گه مثل تیشرت و هودیه میشه به عنوان مدل وسط لباس اندازه ۶ سانت از یه پارچه دیگه وصل کنی قشنگ میشه

اگه بلوز مردانه منظورته فک نکنم کاری بشه  اما گه مثل تیشرت و هودیه میشه به عنوان مدل وسط لباس ا ...

مدل مردانه سفید دوختم برا گروه سرود میخوان ساده باشه 

فک نکنم پس درست بشه , حیف این همه زحمتم

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه