چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 عنوان بیمار پیوندی دارید تو اطرافیانتون؟! 73 بازدید | 9 پست داروهایی که میخوردند عوارضی نداشته براشون؟ اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨 1400/12/03 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 عوارض كه داره هر دارويي. چه پيوندي؟ كدوم داروز بیمار پیوندی نداریم ولی دخترم به خاطر کلیه اش سیکلوسپرین میخوره که برای بیماران پیوندی هم مصرف میشه اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 54289 بیمار پیوندی نداریم ولی دخترم به خاطر کلیه اش سیکلوسپرین میخوره که برای بیماران پیوندی هم مصرف میشه مشكلش چيه؟ما پيوندي كليه داشتيم همچين دارويي نداشت 💕
چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 مشكلش چيه؟ ما پيوندي كليه داشتيم همچين دارويي نداشت دفع پروتیین اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 نه نگران نباش كراتينش چنده؟ کراتینش تا حالا خداروشکر خوب بوده از ۲۰ماهگی اینطوری شد الان ۶سالشه با دارو کنترل مبشه اما عود میکنه من از عوارض داروهاش میترسم اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 54289 کراتینش تا حالا خداروشکر خوب بوده از ۲۰ماهگی اینطوری شد الان ۶سالشه با دارو کنترل مبشه اما عود میکنه ... به عوارض فكر نكنچاره اي ندارهدارو نخوره بدتره 💕
چوساکا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 به عوارض فكر نكن چاره اي نداره دارو نخوره بدتره از دکترش پرسیدم گفت خیلی از بیماران پیوندی حتی با دوز بالا این دارو رو میخورند خداروشکر مشکلی ندارند ولی من فکرای بد میکنم همش نگرانم اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 54289 از دکترش پرسیدم گفت خیلی از بیماران پیوندی حتی با دوز بالا این دارو رو میخورند خداروشکر مشکلی ندارند ... بله همینه 💕