aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 عنوان عذاب وجدان... 196 بازدید | 19 پست بچه ها فک کنم گند زدم ت ی گروه کنکوری با ی پسر بحثم شد طرف خودش خییییییلی گرفتاری داش بعد لف داد الان شاتشو میزارم کلا پریودم اعصابم خیلییییییییی سگع بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown: 1400/12/03 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snowflakesss عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 8914 بزار و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 بزار نمیاااد لنتی بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
snowflakesss عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 8914 نمیاااد لنتی شاتشو بزار و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 حوصله نداری سر من خالی نکن لطفا🙏 من خودم بدبختی دارم😊فقط بهم بد نگو چون سرنوشتم معلوم نیس چی میش همین روزاس ک ...🙂حلال کنین خدافظ بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 اینا حرفاش بود من نخاسته دل کسیو شکوندم؟! بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 اقا امیر من اصن قصد ندارم وهین کنم میشه برگردین ت گپ متاسفم ناخواسته ناراحتتون کردم صببب کنییییییییییییییین حلال نمیکنم اگ نیاین من عذاب وجدان ولم نمیکنه نمیتونم بخونم لطططططفا منم لف میدممیشه آن شین😪 اینم حرفای من بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8758 اینا حرفاش بود من نخاسته دل کسیو شکوندم؟! برو پیویش معذرت خواهی کن
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 حلال نمیکنی اگ نیاد؟عجب گفتم ک بیاد وگرنه حلالش کردم بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 برو پیویش معذرت خواهی کن کردم ولی ان نشد بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 توروخدا ی چیزی بگین... من خیلی پشیمونم الان دارم گریه می کنم... بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 صبر کن میشه حس میکنم همه از دستم رنجیدن بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8758 حس میکنم همه از دستم رنجیدن ای بابا نگران نباش قطعا میبخشتت
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 ای بابا نگران نباش قطعا میبخشتت اقا امیر قصدم دعوا نبود ولی انگاری دعوا شد حلالتون میکنم شمام حلالم کنید و براتون از ته ته ته قلبم دعا میکنم ک مشکلون حتما حتما حتما حل شه کاش بحثه کش پیدا نمیکرد اگ میدونستم اینجوری میشع اصن جواب نمیدادم امید وارم منو ببخشین و اینکه هیچووقت یادتون نره خدا عادله و کریم... اینو فرستادم براش بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown: