aloungirl مدیر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 عنوان عذاب وجدان... | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 19 پست بچه ها فک کنم گند زدم ت ی گروه کنکوری با ی پسر بحثم شد طرف خودش خییییییلی گرفتاری داش بعد لف داد الان شاتشو میزارم کلا پریودم اعصابم خیلییییییییی سگع بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown: 1400/12/03 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 ای بابا نگران نباش قطعا میبخشتت طبیعیه دیگ!!!کنکور... دردای روز اولی...امتحان نهایی...استرس ک رونا قرمزه اوضاع مجبورمون کزدن بریم مدرسه...دلتنگ داداشیم....لعنت ب من بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8850 اقا امیر قصدم دعوا نبود ولی انگاری دعوا شد حلالتون میکنم شمام حلالم کنید و براتون از ته ته ته قلبم د ... خوبه دیگه بسه دیگه بهش پیام نده هر موقع آنلاین شد جوابتو میده
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 خوبه دیگه بسه دیگه بهش پیام نده هر موقع آنلاین شد جوابتو میده باجه بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 خوبه دیگه بسه دیگه بهش پیام نده هر موقع آنلاین شد جوابتو میده شما دانشچو فرهنگیانی؟؟ من دارم برا فرهنگیان میخونم؟؟ میشه بگین تراز و رتبتون چن شد؟ چ درسایی و زدین؟ درصداتون؟؟ سهمیه داشتین؟؟ کلاس چی رفتین؟ ازمون چطور؟؟ ببخشید ولی میش بگید بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
120maleka عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 8850 شما دانشچو فرهنگیانی؟؟ من دارم برا فرهنگیان میخونم؟؟ میشه بگین تراز و رتبتون چن شد؟ چ درسایی و زدین؟ ... بلهترازم هفصد و خورده ای بودتجربی بودم رتبم نزدیک ۱۵هزار منطقه ۳آزمون شرکت نکردم ، فقط ریاضی و فیزیک رو کلاس رفتم