2789
عنوان

امیکرون 🙁

114 بازدید | 13 پست

بچه ها بابام فقط سرفه و گرفتگی صدا رو داشت 

الان حدود ۱۲ روز میگذره 

الان بهترن 

میتونم برم ببینمش؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم یه سوال پدرتون فقط کمی آبریزش گرفتگی صدا بینی سرفه خلط دار داشتن؟

بله عزیزم دوبار گرفتن بار اول گرفتگی صدا و ابریزش بینی و تک سرفه بعد ۲۰ روز دوباره گرفتگی صدا و سرفه داشتن 

اره خلط دار بود  

دیفین هیدرامین و ازیترو فک کنم خورد بابام

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
بله عزیزم دوبار گرفتن بار اول گرفتگی صدا و ابریزش بینی و تک سرفه بعد ۲۰ روز دوباره گرفتگی صدا و سرفه ...

دخترم من اینطور شده الان ۱۰ روزه سرفه خلط دار داره دکتر فقط شربت خلط آور و پلارژن کیدز داده .هنوز سرفه خلط داره داره .گفت ویروسی آنتوبیوتیک ج نمیده الان پدرتون آزیترومایسین خوردن چند روزه خوب شدن؟

دخترم من اینطور شده الان ۱۰ روزه سرفه خلط دار داره دکتر فقط شربت خلط آور و پلارژن کیدز داده .هنوز سر ...

البته دکتر گفت ریه اش نیست گلوشه،دوباره ببرمش یهنی ؟کمی بهتر شده ولی سرفه خلط دار داره😑

دخترم من اینطور شده الان ۱۰ روزه سرفه خلط دار داره دکتر فقط شربت خلط آور و پلارژن کیدز داده .هنوز سر ...

دکتر درست میگه بابام بار اول ازیترو خورد درست ۲۰ روز بعد دوباره سرفه ها اومدن انگاری جواب نداد ازیترو 

اشکال نداره حتی  میگن تا یک ماه ممکنه سرفه بزنن.

بابام از داروخونه روتارین پورد گیاهیی بود گرفت خیلی خوبه 

نگران نباش عوارض امیکرون تا یک ماهی هست 

دکتر درست میگه بابام بار اول ازیترو خورد درست ۲۰ روز بعد دوباره سرفه ها اومدن انگاری جواب نداد ازیتر ...

همه میگن دوره داره منم حساسم همش بهش انواع دمنوش شلغم آب لیمو عسل  ترخینه...میدم خوب نمیشه بهتر شده ولی خوب نمیشه !تب بی حالی.....نداره فقط شب اول خسته بود ولی علامت دیگه نداشت.شوهرم میگه ولش کن کمی سرفه خودش خوب میشه دوره اش باید بگذره😭میترسم بزنه به ریه اش خلطاش بشه ذات الریه چون بچه است میخوره نمیتونه بده بیرون😢

از اونورم میخوام برم دکتر استرس دارم میگم نکنه سیر طبیعی بیماریشه من ببرم دکتر اونجا پر مریضه دوباره ...

دقیقا مراقب باشید اونجا پر از مریضه خدا نکرده نگیره دوباره .امیکرون کلا سرفه هاش اذیت کننده هست برین از دکتر داروساز تو داروخونه بپرسین 

شاید دارویی بده بهتر بشه 

دقیقا مراقب باشید اونجا پر از مریضه خدا نکرده نگیره دوباره .امیکرون کلا سرفه هاش اذیت کننده هست برین ...

اره راست میگی البته الان به نظرم بهتره کمی صبر کنم ببینم چی میشه بعد دوباره برم دنبال دارو

اره راست میگی البته الان به نظرم بهتره کمی صبر کنم ببینم چی میشه بعد دوباره برم دنبال دارو

اره ان شاالله بهتر باشه دخترت