2777
2789
عنوان

مبلامو ببینید

311 بازدید | 26 پست

دوستان ما تازه یه خونه ۶۰متری خریدیم.مبلای خودم راحتی بودن ولی چون هم خیلی بزرگ و جاگیر بودنو هم به پولش احتیاج داشتیم برا همون فروختیم.

مادرشوهرم دوساله این مبلا رو دخترش براش خریده.میخواست بفروشه کادو خونه داد بهمون چون تا به مدت نمیشد مبل بخرم.

بنظرتون ناجورن؟رنگشون زرشکیه حس میکنم جالب نیست...البته چیدمان موقتیه.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

ن خوبن مبارکه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه ...اگه نخواستی پارچه اشو عوض کن

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
مادرشوهرم میگفت مبلا جامو گرفتن میخواست بفروشه.دیگه داد به ما.

خوبه مبارکت باشه 

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
مادرشوهرم میگفت مبلا جامو گرفتن میخواست بفروشه.دیگه داد به ما.

بنظرم رنگشون گرمه و تن خونه شما سرد.اتفاقا این مبلا ب خونتون نما داده فقط دوتا گلدون سبز کم دارید.

دستش درد نکنه مبارکه عزیزم

این صفحه متعلق به من 

خوبه اتفاقا

دو تا مبلای کوچکتر رو به بزرگه نزدیک کنی بهترم میشه

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

خونه اتم مبارک باشه...انشاءالله بزرگترش بخری

برا منم دعا کن خونه دار شم.ممنون

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !