2777
2789

در یک مجموعه بعضی ها سن شون از من خیلی بیشتره . من با هرکسی حال نمیکنم سلام علیک کنم . . اما بعضیها بیشترشون با همه سلام و علیک دارن و میکنن 

آیا ایرادی داره 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

زشته تو یه جمع با بعضیا سلام کنی به بعضیا نه،قرار نیست با سلام علیک باهاش صمیمی بشی که

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه تحویل نمیگیرن زیاد . با من حسادت دارن برا همون خوشم از رفتار اولیه شون نیومد سلام شون نکردم دیگه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

دیگه یه سلام کردن رو بهتره به همه بکنی اگر اونام سلام میکنن

اونا روز اول خودشون باعث شدن سلام و خسته نباشید بهم نگفتن در حالی که به همکارای دیگه میگفتن منم بهم برخورد سلام شون نمیکنم چون من قدیمی تر از اونا بودم

اونا روز اول خودشون باعث شدن سلام و خسته نباشید بهم نگفتن در حالی که به همکارای دیگه میگفتن منم بهم ...

خب الان به نظرم شما هم عین اونا شدید من خودم به شخصه از حرکت کسی بدم میاد سعی میکنم انجام ندم دیگه ولی شما داری سعی میکنی مثل اونا رفتار کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲