2777
2789
عنوان

عدالت🖤😔🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

💔💔هزاربازتواین دو ماه زجه زدم گفتم چرااونوبهم نبخشیدی مگه گناهم چی بودچراهرچی آدم خوبه ورش می‌داری ...

من الان متوجه شدم چرا همسرتون فوت شدن 

😔کرونا لعنتی

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

هعی😔 الان هر چی بیشتر بزرگت تر میشیم غصه هامون بیشتر میشه هی چی و هر موقعه امیدوار تر میخام بشم ضد حال میخورم دوباره حال خوب کجا بود حال خوب زمان بچگی بود که تمام فکر ذکرمون بازی کردن بودیم و خوشحال  همون موقعه ها خوب بود کاشکی هیچ وقت بزرگ نمیشیدیم💔😓

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

البته بچگی هم نکردم غرق مشکلات و گرفتاری بودم

با مشکلات بزرگ شدم شاید فقط ۲ سال حال خوب داشتم اونم ۷و۸ ساله که بودم از سن ۹ ب بعد همش درد بود با گرفتاری بزرگ شدیم 🥲💔

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋