2777
2789
عنوان

عدالت🖤😔🥀

165 بازدید | 22 پست

امروز ۳ اسفند ۱۴۰۰..... دیگه مطمئن شدم دنیا عدالت نداره 

خدا عدالت نداره 

قانون جذب و این چرت و پرتا واقعیت نداره

همینجوری ول شدیم توی این جهان و همه چیز به شانسه 

خدایا من عاشقت بودم 

ولی چرا؟

امروز مطمئن شدم زندگی دیگه قشنگ نیست البته برای من و خیلی های دیگه 

🖤😔🥀

اگه تو خوشبختی و سلامتی و دل شاد غرقید سعی نکنید قانعم کنید 😔

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

توخوشبختی وغرق شادی نیستم امضاموببین😔💔 

ولی بازم میگم خداهس😔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم💔

بقیه میگن شانس وجود نداره ولی من میگم داره چون خوش شانسا همیشه زندگیشون بروفق مراده

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

من خیلی وقته بهش پی بردم... از وقتی که بابام زخمای دستشو خودش بخیه می‌کرد 

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 
توخوشبختی وغرق شادی نیستم امضاموببین😔💔  ولی بازم میگم خداهس😔

الاهی 

🥺

زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند 
توخوشبختی وغرق شادی نیستم امضاموببین😔💔  ولی بازم میگم خداهس😔

امضات خیلی دردناکه 😔

منم میدونم خدا هست 

ولی عدالتش نیست ، مهربونیش نیست 

تا حالا از خدا پرسیدی خدایا چرا من؟

الاهی  🥺

😔💔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
نه عدالت وجود داره نه قانون جذب  به قول شایع تا یه تکونی ندی دعات نمیگیره  برای خواسته ه ...

بعضی چیزا نمیشه براشون تلاش‌کرد 

دست خداست 

به بعضیا میده به بعضیا نمیده

امضات خیلی دردناکه 😔 منم میدونم خدا هست  ولی عدالتش نیست ، مهربونیش نیست  تا حالا از خ ...

💔💔هزاربازتواین دو ماه زجه زدم گفتم چرااونوبهم نبخشیدی مگه گناهم چی بودچراهرچی آدم خوبه ورش می‌داری😭😭😭

💔💔هزاربازتواین دو ماه زجه زدم گفتم چرااونوبهم نبخشیدی مگه گناهم چی بودچراهرچی آدم خوبه ورش می‌داری ...

چقدر تلخ کاملا درکت میکنم🖤🖤😔😔

به خاطر اینه که میگم اتفاقا شانسی اند