2821
2789
عنوان

خرید فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 3373 بازدید | 83 پست
اره نسکافه ای و بژعالیه  گردویی هم برای خونه هایی که نور خوبی دارن خوبه و همینکه حالا حالا ها ...

آره نور خونه ی منم خوبه.من بچم ۳ سالشه خدا میدونه چقد چیز ریخته روی فرش اما فقط قسمتای کرمی کثیف شده.فرش کرمی به هیچ عنوان دوس ندارم‌.قشنگه اما واسه زیر پا و زندگی اصلا خوب نیس

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو رو‌خدا نمونه شو بهم نشون بدهه از نت چه از خونه خودت ،بیشتر می‌خوام مارکشو عکس بگیری چون منم می‌خ ...

عزیزم بخدا مارک ندارن که من از یه معازه که تو شهرمونه فقط کار تهران میاره و واقعا جنسش خوبه خریدم.اگه بخوای ادرس اینستاشو بگم برو طرح هاشو نگاه کن اگه تودشهر خودتون پیدا کردی که از نزدیک ببینی بهتره اگه نه سفارش بدی فکر کنم میاره.

من اینستاشو الان برات عکس میگیرم و میفرستم

یاشاسین آذربایجان💓✌

چ نازه😍چند گرفتین شما؟

من سال پیش ۹ تومن دو تا ۶ متری و یدونه برای راهرو خریدم.الان فکر کنم فقط دو تا ۶ متری شده ۱۴ .دقیق نمیدونم.میتونی از اینستا و ایفرش هم قیمت کنی 

یاشاسین آذربایجان💓✌

اوکی برا سالنی که  4 تا 9 متری میخوره به نظرتون چه طرحی خوبه چه رنگی خوبه

طرح افشان واقعا زیباست رنگ ملایم بگیر ،مارک مشهد 

نگین مشهد زمرد مشهد یا خود فرش مشهدرنگشم با خونت ست کن طوسی هاش و فیلی هاش خیلی شیک هستن