2821
2789
عنوان

خرید فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 3317 بازدید | 83 پست
دکوراسیمم کرم قهوه ایه میخوام فرش تیره بردارم از کرم خسته شدم 

مث منه دکوراسیون.فرش گردویی بردار هم خیلی تیره نیس هم چرکتابه.بخر بعد چند سال دعام میکنی.منم گردویی دارم بسیار راضیم

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانما فرق 1200 و 1500 و 700 شانه چیه  بعد بعضی فرشا هستن بعد یه مدت کل نخ ها بهم میچسبن ولی بع ...

۱۲۰۰و ۱۵۰۰ ظرافت بیشتری دارن و انگار ابریشمی بچشم میاد و دوام بسیار بالاتری دارن نسبت به هفتصد شونه ها 

اینا رو فرش فروشی بهم گفته

مث منه دکوراسیون.فرش گردویی بردار هم خیلی تیره نیس هم چرکتابه.بخر بعد چند سال دعام میکنی.منم گردویی ...

مادرشوهرم گردویی داره نگین مشهد ،خفه کرده خونشونو ولی جنس فرشش مرگ نداره آنقدر خوبه

از روفرشی هات راضی هستی ؟؟میشه عکس بدی  مارکش چیه؟؟؟

خیلی خیلی راضیم.مال من کار تهرانه و جنسش مخمل شانل هست فوقالعاده اس.کامل فیت فرش میشه و سفارش دادم برای مادرشوهرم و مادرم هم بیاره

یاشاسین آذربایجان💓✌

در مورد این که بعضی فرشا نخ هاشون بهم میچسبن اطلاعی نداری 

کیفیت نخ هاش خوب نیست دیگه 

من با پولی که داشتم می‌تونستم سه تا افشان بخرم 

اما یدونه مشهد خریدم چون کیفیت فرش خیلی مهمه مگه اینکه اهل تنوع باشی و تند تند عوض کنی که بحثش جداست

مادرشوهرم گردویی داره نگین مشهد ،خفه کرده خونشونو ولی جنس فرشش مرگ نداره آنقدر خوبه

والا من ترکیب گردویی و کرمه.بیشتر گردویی داره.خفه هم نکرده.رنگ نسکافه ای.یا شتری هم خوبه اینا باهم فرق دارن اما توی یه خانوادن

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
خیلی خیلی راضیم.مال من کار تهرانه و جنسش مخمل شانل هست فوقالعاده اس.کامل فیت فرش میشه و سفارش دادم ب ...

تو رو‌خدا نمونه شو بهم نشون بدهه از نت چه از خونه خودت ،بیشتر می‌خوام مارکشو عکس بگیری

چون منم می‌خوام یدونه بگیرم برای اون قسمتی که میشینیم لازمه

والا من ترکیب گردویی و کرمه.بیشتر گردویی داره.خفه هم نکرده.رنگ نسکافه ای.یا شتری هم خوبه اینا باهم ف ...

اره نسکافه ای و بژعالیه 

گردویی هم برای خونه هایی که نور خوبی دارن خوبه و همینکه حالا حالا ها چرک نمیشن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز